Pannazdzieckiem napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): ciebie zgnoił dokładnie nie kto inny jak Kazimierz...
już mordę trzymasz krótko...
''łapy cię świerzbią''?
to może je po prostu myj od czasu do czasu bo pisano ci juz tutaj że kiedy cię widzą w jakimś dyskoncie to uciekają za regały bo po pierwsze wstyd się do ciebie przyznać i no cóż ...capisz...hahaha
fakt ...na widok tej nieogolonej ,zapijaczonej mordy też mnie ostatnio dopadł odruch wymiotny...
rampowy lumpie...;D
Powiedz mi to prosto w oczy ... Bochaterze :D
Horus napisał(a):Ktoś napisał: Pannazdzieckiem napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): ciebie zgnoił dokładnie nie kto inny jak Kazimierz...
już mordę trzymasz krótko...
''łapy cię świerzbią''?
to może je po prostu myj od czasu do czasu bo pisano ci juz tutaj że kiedy cię widzą w jakimś dyskoncie to uciekają za regały bo po pierwsze wstyd się do ciebie przyznać i no cóż ...capisz...hahaha
fakt ...na widok tej nieogolonej ,zapijaczonej mordy też mnie ostatnio dopadł odruch wymiotny...
rampowy lumpie...;D
Powiedz mi to prosto w oczy ... Bochaterze :D
twoje kozakowanie już się skończyło ...
teraz grasz gieroja tylko po wylogowaniu a straszyć to sobie możesz kumpli z rampy lub wróble w parku ...
pamiętam i mam to w ipeenku jak to mi tu napisałeś że zbierzesz kumpli i zrobisz ze mnie pendolino...
facet ...kogo?
słonika ledwo powłóczącego nogami?
tego drugiego obszymura z malinowym nosem?
a to że ktoś się ciebie brzydził w dyskoncie ?
przecież masz kumpli hakerów?
sprawdź sobie kto to mógł cię tak opisać...hahaha
masz coś do dodania? ;D
Mam . Kiedy zaczniesz kozakować w realu Parówa . Uparta Panna wciąż czeka na spotkanie z przyjacielem .... może będzie chciał się do Panny dobrać
... będzie miło i oby się ziściło , oby odwagi w realu Głupiej Papudze przybyło .
Pannazdzieckiem napisał(a): Wtedy jeszcze miałem nadzieję , że można wyprostować Parówę ...dlatego leciałem z witą ... dzisiaj nadziei już nie mam .
Kiedy rozprawa Parówa ?
Dajmy sobie po ryju i niech Bolecnauci i Bolecnautki odpoczną od januszowej i Panny Vendetty .
Kiedy i gdzie Parówa ?
Zastosowana autokorekta