~~Qrwa ile jeszcze napisał(a): Do coming outu zmobilizował mnie prezydent Andrzej Duda podczas kampanii wyborczej. Powiedział, że LGBT to nie ludzie, lecz ideologia. Prezydent stał się emanacją homofobii — powiedział Andrzej Piaseczny w wywiadzie, który pojawił się w dzisiejszym ,,Naszym Dzienniku''. Dodał, że decyzję o zdjęciu go z anteny TVP podjął sam Jarosław Kaczyński oraz wydał także zakaz rozmów z nim dla dziennikarzy z mediów zarządzanych przez Orlen.
~~Koralowy Złocień napisał(a): A PiS jest DO DUPY !
~~Czerwonozłota Pęcherznica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Qrwa ile jeszcze napisał(a): Do coming outu zmobilizował mnie prezydent Andrzej Duda podczas kampanii wyborczej. Powiedział, że LGBT to nie ludzie, lecz ideologia. Prezydent stał się emanacją homofobii — powiedział Andrzej Piaseczny w wywiadzie, który pojawił się w dzisiejszym ,,Naszym Dzienniku''. Dodał, że decyzję o zdjęciu go z anteny TVP podjął sam Jarosław Kaczyński oraz wydał także zakaz rozmów z nim dla dziennikarzy z mediów zarządzanych przez Orlen.
Brawo prezes Kaczyński
Zastosowana autokorekta
~~Horus-Morus napisał(a): Jak można tak chorego człowieka pomiatać na otwartym forum , czy kiedyś wziąłeś lekturę o nałogach ???
Pannazdzieckiem napisał(a): A bogu dalej z pod tyldy . Zgłoś do moderacji ... łopserwator i napisz wniosek do sądu , żeby mnie zamknęli i całą Redakcję też , wraz z Julią . Kto nie przestrzega prawa do pudła :D