~~Obserwator napisał(a):Ktoś napisał: Pannazdzieckiem napisał(a): A bogu dalej z pod tyldy . Zgłoś do moderacji ... łopserwator i napisz wniosek do sądu , żeby mnie zamknęli i całą Redakcję też , wraz z Julią . Kto nie przestrzega prawa do pudła :D
Tak to sobie tłumacz :D zawsze to jakieś pocieszenie.
Myślisz, że tylko On cię nienawidzi ?? No to grubo się mylisz , wszystkich zniechęciłeś do siebie, przez to jaki jesteś obrzydliwy, a wręcz obleśny . Jak myślisz dlaczego udajemy, że cię nie widzimy na ulicy, dlaczego cię omijamy, dlaczego nikt z nas nie chce ci podać ręki, chociaż ty sam uważasz się za prawego i dobrego człowieka( i tylko ty sam, nikt inny) ?? Bo już wszyscy się na tobie poznali zwyrodnialcu. Usiądź i pomyśl dlaczego tak jest, a może to nie jest prawda, co ?? Tolerują cię tylko ci co muszą, nikt inny. I nie jestem żadnym Horusem, ja cię gorzej nie trawię niż on, a nie jestem w tym jedyny.
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a):Ktoś napisał: ~~Obserwator napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Pannazdzieckiem napisał(a): A bogu dalej z pod tyldy . Zgłoś do moderacji ... łopserwator i napisz wniosek do sądu , żeby mnie zamknęli i całą Redakcję też , wraz z Julią . Kto nie przestrzega prawa do pudła :D
Tak to sobie tłumacz :D zawsze to jakieś pocieszenie.
Myślisz, że tylko On cię nienawidzi ?? No to grubo się mylisz , wszystkich zniechęciłeś do siebie, przez to jaki jesteś obrzydliwy, a wręcz obleśny . Jak myślisz dlaczego udajemy, że cię nie widzimy na ulicy, dlaczego cię omijamy, dlaczego nikt z nas nie chce ci podać ręki, chociaż ty sam uważasz się za prawego i dobrego człowieka( i tylko ty sam, nikt inny) ?? Bo już wszyscy się na tobie poznali zwyrodnialcu. Usiądź i pomyśl dlaczego tak jest, a może to nie jest prawda, co ?? Tolerują cię tylko ci co muszą, nikt inny. I nie jestem żadnym Horusem, ja cię gorzej nie trawię niż on, a nie jestem w tym jedyny.
Łał mam cichego wielbiciela , którego nie kojarzę . Na Bielskiej i Parkowej mam kilku kumpli co podają mi rękę bez obrzydzenia , ale skoro wiesz lepiej łopserwator , to z koniem kopać się nie lzia .
Starczy tej krotochwili , idę poczytać Dobrego Omena hrabiego Pratcheta .
Dobry wieczór Pannozdzieckiem. Może nie jestem cichą wielbicielką Twojej twórczości , lecz sympatyczką (?) z pewnością. Od lat. Chociaż nie pisuję komentarzy , to czytam prawie wszystko. Pozdrawiam , życzę płodnej twórczości.
~~Białoszary Łubin napisał(a): Virgo, Pannyzdzieckiem już nie ma.