falco napisał(a): a gaz od Władimira płynie ....Taka jest rola i zadanie Iskanderow, aby byc w gotowosci. Migi niech lataja gdzie chca. Nad Polska nie lataja bo F16 tez lataja. Czolgi tez moga gdzie chca sie "przebazowywac". Nic z tego nie wynika. Iskandery beda lecialy to NATO z podniesiona glowa bedzie oklaskiwac ich piekne loty. Taka jest twoja rzeczywistosc.
Iskandery na granicy ''polszy'' stoją w gotowości ...
mierzeja zapewne już zaminowana teraz tylko kwestia uaktywnienia ...
migi latają sobie jak chcą i gdzie chcą ...
T-34 nocami przebazowują się nad Bug ...
cdn.
:]
Pannazdzieckiem napisał(a):nabijasz się ze mnie że wierzę w płaską(ale żyjemy na niej)ale ty usilnie wierzysz w boga w coś czego nigdy nie widziałeś nie dotykałeś i nie zobaczysz,więc jak myślisz kto tu jest nie normalny?na naszą planetę można się dostać z zewnątrz tylko pod lodem przejść ponieważ na niebie kopuła,te wszystkie kopytne tego świata to wiedzą tylko goje w kłamstwa wierzą i dają sobą manewrować do oddania życia włącznie,nawet za rzekome wojny a to tylko strefy wpływów narkotykowych lub gazowych lub ropy i to tyle na temat wojen.~Złotordzawa Robinia napisał(a): 14 kwietnia o godz 4 rano wybuchła 3 wojna światowa o godz 5 rano się zakończyła ,nikt nie zginął,wszyscy zadowoleni.Syryjczycy zadowoleni bo używając wyrzutni z czasów ZSRR czyli guma z dentki od roweru i kamień strącili 70% supernowoczesnych rakiet reszta spadła na pustynię strasząc stado wielbłądów .Rosjanie zadowoleni bo Jankesi wysłali swoje rakiety z dala od ich systemów obronnych na niezamieszkałe pustynne tereny i nie musieli użyć swoich rakiet i mają ich dalej ile mieli.Amerykanie zadowoleni bo pokazali że mają jaja i gdy mają obok siebie bohaterskie narody Francji i Anglii to potrafią wystrzelić rakiety
:D ... ale Kolega się trochę myli . Poleciało sto rakiet , a zginęły cztery osoby . Niesamowita skuteczność. Tyle tylko , że to dopiero uwertura . Powtórzę jeszcze raz ... na kolana i modlić się do Stwórcy , żeby Putler się nie wquwił :) Bo Ator może mieć rację , że Ruskie w Syrii ćwiczą . Jakiś czas temu na Morzu Śródziemnym pływała sobie hamerykańska korweta naszpikowana elektroniką i ... przeleciał nad nią Su 35 . Bohaterscy żołnierze marines podali się do dymisji , bo im laptopy popadały :D Ja nie wiem co ten Su miał na pokładzie :D Ale jedno jest pewne ... ukryty rząd światowy ( NWO , info dla nierozgarniętych :) ) ma przeciwnika , jeszcze bardziej ukrytego ... to nie są ludzie . To Istoty , które wiedzą.
Jeśli można na coś jeszcze tutaj liczyć , to tylko na te Istoty .
Drodzy Państwo , chodzi o to , że dobry bóg Jahwe , bóg narodu wybranego , autor Biblii , w gruncie rzeczy jest kosmitą nie dobrym . To możecie przeczytać w Starym Testamencie , gdyby Wam się czytać chciało :D
Dobry bóg Jahwe szykuje nam nowy potop , tym razem w wysokich temperaturach nuklearnej apokalipsy.
Na kolana i modlić się do Stwórcy i do rzeczonych Istot !!
~~Niebieski Mieczyk napisał(a):falco napisał(a):Taka jest rola i zadanie Iskanderow, aby byc w gotowosci. Migi niech lataja gdzie chca. Nad Polska nie lataja bo F16 tez lataja. Czolgi tez moga gdzie chca sie "przebazowywac". Nic z tego nie wynika. Iskandery beda lecialy to NATO z podniesiona glowa bedzie oklaskiwac ich piekne loty. Taka jest twoja rzeczywistosc.
falco napisał(a):~~Niebieski Mieczyk napisał(a):falco napisał(a):Taka jest rola i zadanie Iskanderow, aby byc w gotowosci. Migi niech lataja gdzie chca. Nad Polska nie lataja bo F16 tez lataja. Czolgi tez moga gdzie chca sie "przebazowywac". Nic z tego nie wynika. Iskandery beda lecialy to NATO z podniesiona glowa bedzie oklaskiwac ich piekne loty. Taka jest twoja rzeczywistosc.
nie:)
''moją '' rzeczywistością są chwile kiedy ''macierewicze'' oprócz wymachiwania szabelką ,zakupowania ''taktycznych długopisów '' i ton krówek -ciągutek liczą na ''armię terytorialsów''
i ta ''rzeczywistość '' już nawet mnie nie przeraża a tylko bawi ...
piszesz o NATO?
napisz więc czym jest to całe ''nato'' i kto ,jak szybko zareaguje ...
napisz też jaki to ''nato'' będzie miało interes by reagować ...
czy nie podobny do tego z 39' ;)
mieczyku :)
zanim NATO ''zareaguje'' pozostanie tu zwykłe kartoflisko bez możliwości uprawy nawet tego ...
nie pisz mi tu proszę o potędze ''sojusznika '' za oceanu ...;)
''jankee go home ''
won z jankeskim imperializmem a ''poligonów '' niech szukają w Wirginii a nie w Drawsku czy na Mazurach ...
nadal nie mamy nic co tak naprawdę może chronić ten kraj i ludzi tutaj mieszkających ...
oprócz ''pobożnych modłów'' że Władimir któregoś poranka nie wpisze kodów ...
zresztą jest na to za mądry ...