Pannazdzieckiem napisał(a): Zgadza się Juko :) Ale może czas był by najwyższy odtworzyć ? Robi się to tak ... czytać , czytać i jeszcze raz czytać . Ja więcej napisałem , niż niektórzy przeczytali :D
Mądrość bierze się z wiedzy , nie z wiary w wiedzę :) Wiedza o Katyniu skrywana przez lata to jedna strona medalu . Wiedza o żydowskich , nie rosyjskich katach w Katyniu to druga strona . To nie Ruskie mordowali Polaków w Katyniu , to żydowskie przebierańce . Ale głupia gawiedź dalej twierdzi , że Ruskie ...
Czy mówi Wam coś nazwisko Henryk Pająk ? Napisał kilka książek o rodach żydowskich i stwierdził " jeśli boisz się mówić prawdę , już jesteś niewolnikiem "
Niech mi jaki mondry zada kłam stwierdzeniu pana Pająka :)
Czytać , czytać i jeszcze raz czytać :)
~~Zielonobrunatny Dąb napisał(a): fobiak zaraz nam udowodni że to nie byli komuniści ani Stalin a oni sami strzelili sobie w tył głowy :D
skorn napisał(a):
Wiadomo, że dziś to nie wyglada tak dobrze jak kiedyś, ale faktem jest, ze USA stały sie mocarstwem dzięki hołdowaniu pewnym wartościom. A u ruskich to był zawsze terror ze strony władzy i trzymanie narodu za morde. I to sie januszom chowanym w komunie podoba.
Nic dziwnego że w 150-milionowym kraju od lat nie ma lepszego kandydata na prezydenta/premiera niz były ichni sbek.
PIS-PO-PRL napisał(a): ...Ciekawe czy pozwolą nam wybrać, czy sami będą wiedzieli co dla nas jest dobre :D
Pannazdzieckiem napisał(a):to zacznij bo wojna atomowa wisi w powietrzu,wystrzelili już kilkanaście rakiet balistycznych a w ściekach gównego nurtu cisza ,w rosji szkolą ludzi jak się zachować podczas ataku w niemczech zachęcają do robienia zapasów a w polin cisza goje uśpieni serialami.
Ja tam śmierci się nie boję , :)
klucznick napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):to zacznij bo wojna atomowa wisi w powietrzu,wystrzelili już kilkanaście rakiet balistycznych a w ściekach gównego nurtu cisza ,w rosji szkolą ludzi jak się zachować podczas ataku w niemczech zachęcają do robienia zapasów a w polin cisza goje uśpieni serialami.
Ja tam śmierci się nie boję , :)