Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Bladoczerwona Dynia niezalogowany
16 lipca 2018r. o 21:27
Ogólnie wasze pitolenie niema najmniejszego sensu. Albo się jest człowiekiem dobrym (w rozumieniu 10 przykazań i to bez względu na wyznanie) albo się jest bezmózgim chamem. Jest jeszcze jeden cytat z Ainsteina że tylko życie dla innych jest warte tego żeby je przeżyć. I tego się trzymajcie a będzie OK.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Śliwkowy Sundaville niezalogowany
16 lipca 2018r. o 21:37
I tu się mylisz amen
~~Ultramarynowa Lilia niezalogowany
16 lipca 2018r. o 21:44
~Śliwkowy Sundaville napisał(a): I tu się mylisz amen

Ale tego się trzymam i jest mi z tym OK.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 lipca 2018r. o 22:08
~~Bladoczerwona Dynia napisał(a): Ogólnie wasze pitolenie niema najmniejszego sensu. Albo się jest człowiekiem dobrym (w rozumieniu 10 przykazań i to bez względu na wyznanie) albo się jest bezmózgim chamem. Jest jeszcze jeden cytat z Ainsteina że tylko życie dla innych jest warte tego żeby je przeżyć. I tego się trzymajcie a będzie OK.

A ja się zgadzam z przewodnim twierdzeniem ... tylko życie :) Nie zgadzam się z przekłamywaniem Dekalogu. Jeśli dobry bóg JHWH ... żydów ... małą literą , faktycznie napisał nie zabijaj , to dlaczego Palestyńczycy umierają ?

Nasze pitolenie Dynio , to tylko próba , zapewne nieudana , sądząc po Twoim poście , że nie damy rady napitolić Wam do głowy , tego co już wiemy :D A Wy jeszcze nie wiecie :)

Ale próbować trzeba :) Mam nadzieję Dynio , że kiedy osiągniesz właściwy sobie poziom świadomości , to też będziesz szerzył wiedzę zamiast wiary . Obiecaj proszę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Ultramarynowa Lilia niezalogowany
16 lipca 2018r. o 22:19
Wiara i wiedza to dwa odrębne światy.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 lipca 2018r. o 22:40
~~Ultramarynowa Lilia napisał(a): Wiara i wiedza to dwa odrębne światy.

Amen.

Kobiecość i męskość . Dobro i zło . Plus i minus ...

Cieszy mnie Lilia , że wreszcie ktoś to rozumie . Ale wciąż jesteśmy JEDNOŚCIĄ , albowiem we Wszechświecie nie ma nic , co nie zostało by stworzone wolą Stwórcy. Żadnej energii , słońc i galaktyk , kwazarów i struktur kwantowych.

Stwórca , drwiarz Najwyższy , jestem pewien , przewidział moje myśli , tysiące lat temu ... dobranoc :)

ps. ... kto ze znakomitego nienawistnego parku zastanawiał się nad Istotą Stwórcy ?
... to co piszę , nie piszę dla mamony , jak bywalcy jutuba . Nikt mi nie płaci za pisanie , robię to dla idei , żeby Ludzkość przejrzała na oczy :)

Dobranoc , koniec terapii na dzisiaj :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Złocista Lnica niezalogowany
16 lipca 2018r. o 22:43
całe szczęście że już skończyłeś
~~Rudoczerwony Tojad niezalogowany
17 lipca 2018r. o 0:28
Pannazdzieckiem napisał(a):
~~Złocista Lnica napisał(a): przestań gościu pier...olić bo od tych twoich objawień w zapewne kolejnej fazie upojenia alkoholowego zapominasz po raz kolejny zapytać o drzewo poznania

Dobrej nocy Ci życzę przygłupie. Obyś wiedział , to co ja :)

to twój bardzo dobry kolega a ty go tak wyzywasz?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.