Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Złotawa Stokrotka niezalogowany
23 października 2019r. o 6:13
;]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 października 2019r. o 7:07
~~Złotawa Stokrotka napisał(a): ;]

No sie ma Głupia Papugo , z czego rżysz ? ... a ... przepraszam , dzisiaj jesteś TW Stokrotka ... mam takie dziwne skojarzenie z Moniką Olejnik :D

Stara Panna wróciła właśnie z baletów od kochanki Betoniary i zastanawia się co wpierw ... kawa , czy śniadanie ? :D

Żurawina Ty też siedzisz w pierdlu , tylko krat nie widzisz . A kraty widać na niebie , pomimo dobrej zmiany ....

Miłego Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
23 października 2019r. o 18:33

Pannazdzieckiem przedwczoraj o 22:22

Pannazdzieckiem

W dupę sobie wsać
Pannazdzieckiem 11 godz. 23 min. temu

Pannazdzieckiem

Miłego Wam życzę

w dupę sobie ...wsaĆ ....hahahahaha
~~Modrawy Fasolnik niezalogowany
23 października 2019r. o 18:37
Znów prowokujesz przgupie?
9176
kc
23 października 2019r. o 19:03
~~falco napisał(a): i gdybyś była mądrzejasza ,a przynajmniej na tyle by waRZyć słowa , raczej byś tego nie napisała ...

Teraz pośmiej się ze swojego ortografa.
23 października 2019r. o 19:23
HAHAHAHAHA...
wiedziałem że siedzisz w krzakach i zastanawiałem się kiedy wyleziesz...

ale w swoim czasie i ty dostaniesz SWOJEGO ''suprajsika'' ;)
23 października 2019r. o 19:25
~~Modrawy Fasolnik napisał(a): Znów prowokujesz przgupie?

alter ?...kmiotku...
popuść rajtuzy...:]
9176
kc
23 października 2019r. o 19:42
"Wiedziałem, zastanawiałem się" ... napisz po prostu "tęskniłem", "nie mogłem się doczekać" .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza