~~Stalowy Cząber napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): kc napisał(a): ~~falco napisał(a): i gdybyś była mądrzejasza ,a przynajmniej na tyle by waRZyć słowa , raczej byś tego nie napisała ...
Teraz pośmiej się ze swojego ortografa.
O przepraszam ... u mnie na kompie nie ma literki ziii dlatego stosuję ciii , albo siii :D Nie wiem dlaczego ALT i X nie działa jak należy , " :)
Śpijcie dobrze :)
Panna , jak się obudzisz spróbuj X i ,,prawy '' ALT .Jak nie zalany piwskiem to zadziała .
Misiu , a co wpżudy nacisnonć , poniewasz piwo mi sie roslało na klawisze i nic jusz nie widze ... i z czego znowu rżysz Głupia Papugo ?
Od lat wiadomo , że jestem zwolennikiem teorii spiskowych , chemitrale dalej wiszą nad naszymi głowami , dalej jesteśmy uzależnieni od pieniądza fiducjarnego , a Głupia Papuga uważa , że jak będzie kolportować fakenewsy ze ścierwomediów to będzie mondra .... gdyby przy okazji ostatnich wyborów do pełni władzy doszło SLD ... dajmy na to , to myślicie , że coś by się zmieniło ?
Nie lubię JKM , jak Głupiej Papugi , dla mnie to ten sam poziom pieniactwa , ale JKM ... Ozjasz Goldberg w jednym ma rację ... " gdyby wybory miały cokolwiek zmienić zostały by zakazane " ... przez urzędników państwa istniejącego jedynie teoretycznie .
... " miałeś chamie Złoty Róg " ...
... jak skrzykniesz Słowian ?
Łączyć , nie dzielić. Ufam Głupia Papugo Stwórcy , Ty też możesz :)