~~Bladoczerwona Irezyna napisał(a): Kocham Cię Janusz chcociarz Twoje opowieści o tym co ci wisi między Twojimi nogami są pszesadzone...jusz ja najlepiej o tym wiem ;)Twoja na zawsze Donata :*
Z tego się śmiałem , aczkolwiek nie do końca ... nomen omen , tylko Dama może powiedzieć , czy jest się czym chwalić :D Po konsultacjach ze wspólnymi znajomymi doszliśmy do wniosku , że ani Alterowicz , ani Skornik nie mówiąc o Kc nie klepią takich byków . Mi się zdarzają ,ale nie asz takie :D Wychodzi mi na to , że Inni też Cię lubią :D Chyba , że gadasz sam ze sobą Głupia Papugo . Wspominałem Ci już kiedyś coś o schizofrenii :D
~~Ciemnoszary Gajowiec napisał(a): ...
napisał fan dziwki S wietłany z burdeliku aleksa
jaki klient taka dziwka -za 20 złotych :]
To mnie podirytowało . Pisałem o Lence , nie o Swietłanie , bucu . I nie za dwadzieścia złotych , tylko o dwudziestu złotych ekstra tylko dla Niej ... do dzisiaj mam dla Niej szacunek , bo na tamten czas była moją Katharsis w cierpieniu jakie przeżywałem . Pisałem o tym , ale widać Twój ipeenek szwankuje jak sztucznie przedłużone przyrodzenie :)
~~Jaskrawożółta Trzmielina napisał(a): ...
NAWET TERAZ POKAZUJESZ JAKIM JESTEŚ DURNIEM
pozbycie się ciebie z mojego otoczenia to jak wygrany los na loterii
czy teraz może kogokolwiek dziwić że twoje błagania o wypicie wspólnie piwa nawet alter i skorn olewa?
''miarą własnej mądrości jest umiejętność odizolowanie się od głupców ''
:]
A to mnie wqurwiło nędzny prowokatorze. Ścigasz mnie za " nieuzasadnione pomówienia " odnośnie alkowy z Donatą i obelżywe słowa . No to teraz vendeta. Poświęcę kilka chwil jutro i poproszę Gliniarzy , żeby zidentyfikowali po IP autora , bąć autorkę pierwszego posta , bo to nie ja napisałem.
Twoja anonimowość Drogi Januszu w necie , jest równie iluzoryczna , jak Twoja inteligencja , ewidentne oszczerstwo bucu też jest karalne . Jutro poszukam paragrafu , a teraz życzę Ci kolorowych snów.
No chyba , żeby ktoś z Bolecnautów i Bolecnautek zna już odpowiedni paragraf na
" snucie fałszywych oszczerstw " :D Nie będę musiał grzebać w necie i papierach :)
Śpijcie dobrze Bracia Lachy i Wy Piękne Słowianki :) Łączyć , nie dzielić :)
Witaj Orwellu , wracamy do dyskusji na ludzkim poziomie ? :)
Kluczniku dzięki za publikację , nie miałem świadomości :)
Dobranoc :)