~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany 24 listopada 2019r. o 10:43
w tej chwili nie mam za wiele czasu ale z ciekawości zajrzałem w ten klip na kilka minut i mam już na szybkiego pewne spostrzeżenie odnośnie ''krowy która durzo ryczy '' i ''pies który dużo szczeka nie gryzie''
napisz mi dlaczego ciebie widzę w odniesieniu do pierwszego przykładu a drugi nawet jeśli napiszesz że skierowany jest w moją stronę , będzie się mijał z prawdą ...
w przenośni i dosłownie ''ugryzłem'' :]
ps. dalej jesteś niepocieszona z faktu że nie ''oddelegowano'' redaktora więc dla zaspokojenia swojej próżności dążysz do tego by ''coś się tutaj działo'' :]
szukasz ujścia dla swoich przepełnionych kanalików jadowych ? :]
~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany 24 listopada 2019r. o 11:49
jesteś tak przewidywalna jak woda w Bobrze którą przed kilkoma minutami oglądałem ...
ciągle płynie...;) i zimna jak ty ...
a wiesz dlaczego tak myślę a swoim komentem to potwierdziłaś?
bo jak wiesz zapewne nikt nie jest doskonały ( pomijam ciebie bo jesteś tu ewenementem ;) ) a ja nim nie jestem ale dla pewności, mam ewentualny błąd podkreślony na zielono ...
dziwne że ty ,taka wnikliwa,taka bystra nie dostrzegasz czegoś co z góry jest założone na określony efekt...
ps. czy ty również ''starasz się od lat '' o funkcję moderatora?
pytam w kontekście twoich ''donosów'' do emema ... ;)
tu chciało by się dla przezorności zakrzyknąć - got save the ....forum :]
Nie przypominam sobie , żebym śmiała się z kogoś z powodu robienie przez niego błędów ortograficznych a ty to robisz często, dlatego bawi mnie,kiedy sam je robisz nagminnie.
Zazwyczaj robisz ortografa, po chwili się reflektujesz jak przeczytasz tekst i piszesz kolejny post w stylu "zauważyłaś kc ".
Ale napisz w jakim celu napisałeś "durzo" i "puźniej" ? Może jest w tym jakiś ukryty sens wiadomy tylko ludziom, którzy wiedzę doświadczają nie nabywając jej.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.