Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
24 listopada 2019r. o 13:01
wiele rzeczy sobie ''nie przypominasz'' ;)

jak zapewne chciałabyś o kilku swoich komentarzach naprawdę zapomnieć ...
właśnie one rzutują jak ciebie tu postrzegam ...
właśnie one są powodem tego że widzę cię w takim a nie innym świetle
i właśnie dlatego ,poprzez ich pryzmat widzę cię jako hipokrytkę i z lekka chyba niespełnioną kobietę ...

z jednej strony szukasz ''drogi do Boga'' a z drugiej twój wewnętrzny kompas prowadzi cię zgoła w przeciwną stronę ...
jednym zarzucasz ''brak kultury''a nad innymi tworzysz ''parasol ochronny''

stoisz w rozkroku kc ...;)
może ci akurat tak wygodnie ,może masz inne cele ...bardziej wzniosłe ...;)

ty i skorn przypominacie mi tu takich pewnych p(osłów) mianowicie , pawłowicz i piotrowicz

fakty oczywiste potraficie zakrzyczeć po swojemu ...
nawet niedawny wyrok sądu ,niezaprzeczalny przecież uważacie za ''cyrk''

ale już widzę waszą radochę jakby to Falco a nie panna był przegranym w sprawie ...

a tu takie rozczarowanie ...hahahaha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9176
kc
24 listopada 2019r. o 13:07
Ale napisz w jakim celu napisałeś "durzo" i "puźniej" ? Może jest w tym jakiś ukryty sens wiadomy tylko ludziom, którzy wiedzę doświadczają nie nabywając jej.
211
skorn
24 listopada 2019r. o 14:41
Zrobił to specjalnie, żeby "coś sprawdzić".

hahahahhah

<i>
24 listopada 2019r. o 15:35
nie mam dla was czasu by odpowiadać na byle wasze ''objawienia'' ale masz korniszonie szansę znowu ''zabłysnąć '' u moderatora i złapać kolejne ''punkty'' ...może w końcu ...;)
tyle że wtedy będzie to koniec tego forum ...;)

zgłoś to do moderacji bo co jak co ale tobie ''jedynie prawemu Polakowi -patriocie '' przeszkadza jak ktoś ''kale'' język twój ojczysty...

24 listopada 2019r. o 15:38
skorn napisał(a): Zrobił to specjalnie, żeby "coś sprawdzić".

hahahahhah

:]
13926
qwax_
24 listopada 2019r. o 15:42

Raczej, by podtrzymać "ogień dyskusji"...
Każdy kolejny post to .... PLN na konto ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Staroróżowa Brzoza niezalogowany
24 listopada 2019r. o 16:48
qwax_ napisał(a):

Raczej, by podtrzymać "ogień dyskusji"...
Każdy kolejny post to .... PLN na konto ;)

masz racje
dzięki temu cienie znowu wyszły z cienia;)

''Uczeń zapytał mistrza:

– Mistrzu, czy świat jest wrogi dla ludzi? Czy niesie zło czy dobro?

– Opowiem Ci historię o tym, jak świat odnosi się do człowieka – powiedział mistrz. Był sobie kiedyś wielki król, który kazał zbudować piękny pałac. Było tam wiele wspaniałości. Wśród różnych cudów i ciekawostek w pałacu było komnata, w której wszystkie ściany, podłoga, drzwi, a nawet sufit były zrobione z luster. Osoby wchodzące do komnaty w pierwszej chwili nie zdawały sobie sprawy, że stoją przed lustrami – tak bardzo zacierała się granica między światem rzeczywistym a odzwierciedlonym. Ponadto ściany komnaty zostały tak zbudowane, że na każdy dźwięk odpowiadało echo. Gdy ktoś pytał: “Kim jesteś?”- słyszał w odpowiedzi z różnych stron: “Kim jesteś… kim jesteś?”.

Pewnego razu do komnaty dostał się pies i zamarł w zdumieniu pośrodku, otoczony sforą psów ze wszystkich stron, a także z dołu i z góry. Pies na wszelki wypadek ostrzegawczo pokazał kły i wszystkie odbicia odpowiedziały mu tym samym. Pies zawarczał. Echo odwzajemniło głośne warczenie. Pies szczekał coraz głośniej. Echo też. Pies biegał tam i z powrotem, próbując ugryźć odzwierciedlające się w lustrach psy, jego odbicia też biegały i gryzły. Rano królewska służba znalazła wycieńczonego, nieprzytomnego psa, otoczonego przez setki nieprzytomnych psów. W komnacie nie było niczego, co mogłoby zagrozić psu, prócz jego własnego odbicia.

Widzisz – powiedział na koniec mistrz – świat nie jest ani dobry, ani zły sam w sobie. Wobec człowieka świat jest obojętny. Wszystko, co dzieje się wokół nas jest tylko odzwierciedleniem naszych myśli, uczuć, pragnień i działań. Świat to jedno wielkie lustro.”

próba odwrócenia uwagi od swojej własnej osoby spełza na niczym

Falco wygrał... A PSY....hahahahaha
9176
kc
24 listopada 2019r. o 17:17
Rozumiem, że falco jest tym "psem". Wystarczyło, że wkleiłam wykład w ogóle nie związany z jego osobą a już zaczął warczeć na mnie i wymyślać głupoty na mój temat.

Mam inna fajną opowieść.

DP : Zobacz falco, tam wysoko leci coś pięknego.

falco: Nooo, faktycznie cudne. Wiesz co to jest ?

DP : Wiem, to wiedza...

falco : Aaa ... jest taka nieosiągalna ... mogę jej dotknąć.

DP : Nie. Tak czynią tylko głupcy.

falco : Acha ...

DP : I poleciała...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.