Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Staroróżowa Brzoza niezalogowany
24 listopada 2019r. o 17:21
...cała ty... boisz się....siebie samej....swoich myśli....dlatego odwracasz uwagę od swojej osoby...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9176
kc
24 listopada 2019r. o 17:27
Równie dobrze mogę napisać, cała ty, pieprzysz się z każdym kogo spotkasz, dlatego tak lubisz Janusza, bo wiesz, że zdradzał zonę i masz nadzieję ...

I będzie to tak samo prawdziwe jak bzdury, które wypisujesz na mój temat
24 listopada 2019r. o 17:31
no proszę....głodnemu chleb na myśli...
niegrzeczna ty
9176
kc
24 listopada 2019r. o 17:45
Jak jestem głodna to nie myślę o tobie i Januszu, szczerze pisząc to raczej przynosi odwrotny skutek.
24 listopada 2019r. o 17:52
sama sobie przeczysz tym wpisem, szczerość jest ci obca, lubisz krytykować ale kiedy ciebie krytykują obrażasz się, wybujałe ego daje o sobie znać
9176
kc
24 listopada 2019r. o 17:59
Wystarczyło napisać " Przepraszam, że wypisuję głupoty na twój temat w ogóle cię nie znając i nic o tobie nie wiedząc.

Po co to robisz ?
24 listopada 2019r. o 18:02
to dobre pytanie
zadaj je sobie

i odpowiedz

~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
24 listopada 2019r. o 18:03
ja miałem pracującą niedzielę a ty kc?
nie ściemniaj że wklejając Bralczyka nie miałaś mnie na myśli ..takie bzdety to wciskaj naiwniakom :)
dobrze ci napisano przypowieść o psach ale nie mając nic do powiedzenia bo prawda cię zabolała i wiesz że ciebie min. dotyczy zareagowałaś po swojemu czyli agresją i kolejnymi swoimi ''fantazyjami'' :]

tu ci mogę bez kozery napisać że właśnie w takich sytuacjach wychodzi na wierzch całe twoje prostactwo ...
wracasz do historii zdrady i jej chęć przypisujesz innym nie mając do tego najmniejszej nawet podstawy a na dodatek zarzucasz to być może facetowi ...hahahaha

ale kolejny post że może jesteś ''głodna'' też jest godny zastanowienia...jesteś?
i tu cię od razu rozczaruję ...na Falco nie licz ...no -może skorn ...:]
wszak się lubicie ...spróbuj ;)
ty ''głodna'' on w potrzebie ...:] może buchnie to wreszcie płomieniem bo ''iskrzy'' między wami od dawna ...hahahaha

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!