Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
30 listopada 2019r. o 20:45
a czy warto słuchać kogoś kto wręcz włazi w dup.s.ko korwinowi temu re własne dzieci chce sadzać na kolanach pedofili zamiast...
czy warto słuchać kogoś kto popiera faceta który to widzi nawet '' małżeństwa z szympansem'' ale sam ma już trzecią żonkę i jakby kobietę ...

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
30 listopada 2019r. o 22:43
Jesteś zawodowym durniem, więc wszystko rozumiesz dosłownie. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz.

<i>
30 listopada 2019r. o 22:57
nie mierz wszystkich względem siebie :]
to nie ja go popieram a skoro go popierasz sam jesteś ''zawodowym durniem''

który to raz korwin startuje w wyborach prezydenckich? piąty ? szósty?

będzie kolejny powód by drzeć z niego ''łacha'' kiedy to nie przekroczy 5-u procent ...
z takimi ''poglądami'' może on trafić tylko do takich jak ty ...

kto wie?...może nawet Hołownia który startuje chyba tylko dla ''jaj'' go przeskoczy ...

jesteś tak zmanipulowany ,tak otumaniony że aż żal myśleć że tacy jak ty chcą zmieniać Polskę bo nic dobrego z tego by nie wynikło ...

prześpij się z tym co napisałem ...może jutro wstaniesz innym ,lepszym człowiekiem ...

jutro mi o tym napiszesz ...;)
a raczej , ja jutro o tym przeczytam ...skończyłem książkę -idę spać :]
~~Złotoruda Nasturcja niezalogowany
30 listopada 2019r. o 23:31
ŻAŁOSNE chamik zawodowy PISZE O LEPSZYM CZŁOWIEKU
~~Żółtopomarańczowa Czarnuszka niezalogowany
1 grudnia 2019r. o 4:43
skorn napisał(a): . Pewnych rzeczy nie przeskoczę

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 grudnia 2019r. o 6:51
Poziom dyskusji jak zwykle na pułapach Pana Janusza , jak widzę , ale ponieważ deklarowałem dostarczać wiedzę , to macie tutaj Drodzy Państwo :

Poważna większość Ludzi nie ma bladego pojęcia , co się dzieje zapatrzona w telewizor , albo w siebie i swoje dylematy.

Jeśli mam ufać jakiejkolwiek telewizorni , to tylko Marcin Rola i Przyjaciele . Jacek Międlar , Stanisław Michalkiewicz , Krzysztof Karoń , tuzowie logiki i patriotyzmu też tam bywają .
Chyba kupię książkę Sumlińskiego :)
Proszę potraktować ten wpis jako wtórną kryptoreklamę :D

ps. Panie Januszu ... miłej niedzieli ... podnieść temat o pańskich problemach ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
1 grudnia 2019r. o 7:46
Pannazdzieckiem.......................o 8:12

Pannazdzieckiem

falco napisał(a):

Dokładnie , aż dziw bierze , że wczorajszego wieczoru Twoja wypowiedź Papugo, umknęła mi :)

Uwielbiam mądrych ludzi :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 grudnia 2019r. o 7:54
Ale Pan zgłupłeś i powielasz propagandę . Wiesz Pan dlaczego zapodałem o poranku Sumlińskiego u Roli ? Mi również nie podoba się Pis , ale mam szacunek do Ludzi , którzy mają odmienne zdanie . Pan szacunek masz tylko do siebie , ale ja nie mam do Pana szacunku , bo Pan na to nie zasługujesz panie GP .

Miłej niedzieli misiu :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza