Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
1 grudnia 2019r. o 12:40
Pannazdzieckiem napisał(a): Sam wychowałem dwójkę dzieci GP . Twoje sugestie możesz sobie w buty włożyć Tchórzu bez imienia , proponowałem kiedyś udeptane pole , a Ty głupi Troglodyto szarpiesz jak pies z pod Kwiatuszków ... nie tylko mnie ... Panie Januszu , mam qurwa podać do publicznej wiedzy pańskie nazwisko , którego się pan wstydzisz ?
dzieci?
a kto ci je dał kmiocie? no ...napisz to co wcześniej pisałeś a co też pamiętam...
to twoje śmieszne ''udeptane pole'' to możesz proponować swoim zdzichom i rychom spod budki z piwem ...kumpli szukasz? tam znajdziesz odpowiednich ...

po raz kolejny wchodzisz na ''pole minowe''
sam z nieprzymuszonej woli i tu się zastanawiam ...jesteś albo kompletnym ignorantem co do prawa jakie obowiązuje w tym kraju ,tkwisz w swoim kolejnym pijackim widzie lub mało ci nauczki jaką ci dałem wycierając tobą kurze korytarza sądowego ...

jedno wiem ...pod swoim nickiem nie podasz mojego nazwiska bo wiesz że się nie zawaham ani chwili i tym razem nie będzie żadnej taryfy ulgowej ...

i módl się o to byś ponownie nie trafił na tego samego sędziego a historia lubi się powtarzać ....hahahahaha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 grudnia 2019r. o 14:26
Bucu ... , no dobra , kiedy następna rozprawa ?

Mów misiu ... masz już odpowiednią dokumentację ? I czy mogę upublicznić Twe nazwisko GP ?

Czy dalej się wstydzisz własnego nazwiska ?

Dopóki nie padnie jakakolwiek odpowiedż na powyższe pytania , to zamiast onetu i interii lecim dalej po pasemkach GPapugi

Miłego popołudnia Panie Januszu :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
1 grudnia 2019r. o 14:27
:]

<i>
~~Bławatna Gunera niezalogowany
1 grudnia 2019r. o 14:55
a ty dalej liżesz...dzbanie..
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 grudnia 2019r. o 15:03
Pod hiacyntem może się waść następnym razem skryjesz :D Co to jest qurwa gunera ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Bladożółty Bluszcz niezalogowany
1 grudnia 2019r. o 15:14
skorn napisał(a): :]

Marszczysz ?
~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
1 grudnia 2019r. o 15:21
skorn napisał(a): :]

już jesteście po wspólnym piwku czy już ''brudziu''?
po tym jak widzę w jaki sposób liżecie sobie dupeczki myślę że nawet jesteście ''friendami'' ...hahahaha
ciekawie to wygląda jednak patrząc z drugiej strony na pojawiające się tu od czasu do czasu wpisy ...jeden abstynent seksualny a drugi pisał tu że spał z ''rychem''
to rodzi pewne wnioski ale ...nie będę się czepiał bo to wasze życie ...układajcie je sobie szczęśliwie...

tylko skornie ku przestrodze proponuję ci spisać intercyzę bo ...

..................................................
skorn ................................. o 15:59

skorn

Ty, złodzieju, trzymaj się ode mnie z daleka, zarówno na forum jak i poza nim. O nic mnie nie pytaj i nie komentuj moich wypowiedzi. Zrozumiałeś? Bo odnajdę wszystkich tych, którym nie oddałeś pieniędzy i wtedy zaczniesz cienko śpiewać.

think about an end

wiem ...to rzuca pewien cień na waszą przyjaźń ale wspólnie sobie z tym poradzicie ...:]
211
skorn
1 grudnia 2019r. o 22:50
Jaki zazdrosny!

Przecież masz swojego tytana intelektu, zbynka, za którym powtarzasz różne brednie. "Pojawiające się tu od czasu do czasu wpisy" są właśnie jego autorstwa.

"Falco wyciąga twardszego niż wkłada". Wiesz kto to napisał? Raczej nie twoja żona.

Wygląda na to, że łączy cie ze zbynkiem dużo więcej, niż powinno hahhahahahah.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAMrowka zaprasza