Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
1 grudnia 2019r. o 9:17
Pannazdzieckiem

..................... ...............................

Dopisane ..........................................:21:
.................................... Panna dzisiaj chleje i jest szczera ... jak mówi " męska qurwo " to wie co mówi

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du....pę włożyć
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 grudnia 2019r. o 9:51
Panna wie co mówi ... Panie Januszu :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14593
#klucznick nieaktywny
1 grudnia 2019r. o 9:56
https://wolna-polska.pl/wiadomosci/jest-koszerny-interes-do-zrobienia-cz-ii-2019-12
~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
1 grudnia 2019r. o 10:08
to bądź kozaczek i sprecyzuj...
bo dla mnie jesteś ''świstakiem zawijającym swoje sreberka''

przypominam że pomimo moich uprzedzeń , nadal mnie zaczepiasz w swoich durnowatych postach

Pannazdzieckiem napisał(a): Panna wie co mówi ... Panie Januszu :)

skorn ......................... o 15:59

skorn

Ty, złodzieju, trzymaj się ode mnie z daleka, zarówno na forum jak i poza nim. O nic mnie nie pytaj i nie komentuj moich wypowiedzi. Zrozumiałeś? Bo odnajdę wszystkich tych, którym nie oddałeś pieniędzy i wtedy zaczniesz cienko śpiewać.

think about an end

:]
4335
1 grudnia 2019r. o 10:49
Sam wychowałem dwójkę dzieci GP . Twoje sugestie możesz sobie w buty włożyć Tchórzu bez imienia , proponowałem kiedyś udeptane pole , a Ty głupi Troglodyto szarpiesz jak pies z pod Kwiatuszków ... nie tylko mnie ... Panie Januszu , mam qurwa podać do publicznej wiedzy pańskie nazwisko , którego się pan wstydzisz ?

Tak , lub nie Drogi GP ? :D Nawet mi się qurwa rymło :D

Dopisane 01.12.2019r. o godz. 10:49:

I naucz się wreszcie cytować ... bucu :D

ps . dzięki Kluczniku :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Liliowoczerwona Słonecznica niezalogowany
1 grudnia 2019r. o 10:52
Panna a wystarczyło by z Twojej strony oświadczenie ,,wszystkie pieniądze oddałem ''
Jedno zdanie jeden raz ,nie przez tydzień . I zamknął byś usta magistrowi .
4335
1 grudnia 2019r. o 12:00
Jeszcze nie wszystkie pieniądze oddałem . Jako obywatel tego nieszczęśliwego kraju mam dług ... nawet Szatan nie wie wobec kogo GP ... Papież też nie wie , a co gorsza to nawet mój wnusio Wojtek ma taki sam dług , jak ja ... i jeszcze qurwa o tym nie wie
...

słuchaj bucu ... znudziła mi się dyskusja z Tobą ... idę po piwo :)

Dopisane 01.12.2019r. o godz. 12:00:

A Wojtuś , jak do tej pory jeszcze niczego nie pożyczał :D Za Jego egzystencję płacą rodzice i ja czasami się dokładam ... bucu bez imienia , a już winien jest jakieś trzydzieści tysięcy ch... wie komu.

GP czy ja Ci już mówiłem coś o fiducjarnym pieniądzu , albo o chemitralach , czy może coś o truciznie zawartej w szczepionkach , a może mówiłem coś o Księżycu , który się nie kręci do okoła własnej osi ?

Qurcze jak ja lubię gadać z Mądrymi Ludziami , ale GP to już nie to co kiedyś ... przykro Stwórco :(

~~Siwawy Orlik niezalogowany
1 grudnia 2019r. o 12:14
~~Złotoruda Nasturcja napisał(a): ŻAŁOSNE chamik zawodowy PISZE O LEPSZYM CZŁOWIEKU

Bo to hipokryta jest.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.