Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 grudnia 2019r. o 6:32
Dzień dobry Misiu :) Tęskniłeś ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
2 grudnia 2019r. o 6:50
Pannazdzieckiem ...................................o 22:35

Pannazdzieckiem

mam zaszczyt znać ledwie trzech ... o właściwym poziomie inteligencji i wiedzy.
Dobranoc :)

Dopisane 28.07.2015r. o godz. 22:35:

Tobie również Papugo . Cenię sobie Ludzi z olejem w głowie .
2 grudnia 2019r. o 7:02
skorn napisał(a): Jaki zazdrosny!

Przecież masz swojego tytana intelektu, zbynka, za którym powtarzasz różne brednie. "Pojawiające się tu od czasu do czasu wpisy" są właśnie jego autorstwa.

"Falco wyciąga twardszego niż wkłada". Wiesz kto to napisał? Raczej nie twoja żona.

Wygląda na to, że łączy cie ze zbynkiem dużo więcej, niż powinno hahhahahahah.

zazdrosny?...o kogo?
dziwne że weszłeś w taki ''związek'' z takim kimś ale cóż ...miłość jest ślepa więc zapewne stwierdziłeś że na bezrybiu i rak ryba ...

szczęścia na nowej drodze ...chociaż ...
co na to twój korwin?....nie lepiej ci było wybrać szympansa?
zresztą niewielka różnica ...

boli cię jak widzę postać zbynka...hahahaha

facet jest szczery i prawdę ci pisze a to cię boli ...niedoszły moderatorze...
jak sobie przypomnę jak sentinel cię moderował -''powód- kłamstwa'' :] jak banował ...

to było dobre...hahahahaha

stąd twoja mściwość korniszonie i próby wygryzienia go z funkcji...a tu du.pa...

na koniec - dzisiaj wspólny obiadek z przyjacielem?...wieczór przy świecach?...hahahaha
4335
2 grudnia 2019r. o 7:02
Już pisałem ... zgłupłeś Pan Panie Januszu i nie kwalifikujesz się na mego dyskutanta ... przykro mi ... przypominam nie obrażaj moich Przyjaciół , bo qurwa na prawdę nie zdzierżę .

Jestem łagodnym człowiekiem , ale każda cierpliwość ma granice ...

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Płowa Irga niezalogowany
2 grudnia 2019r. o 12:51
poznam bezdomnego AK-owca
4335
2 grudnia 2019r. o 16:29
~~Płowa Irga napisał(a): poznam bezdomnego AK-owca

A ja seksowną Papużkę :D Czy Pan Panie Januszu seksowny jesteś , bo Panna ma taką chcicę , że kota mógłbym wychrobotać :D

Jeśli gadamy sobie już tak szczerze , to właśnie wróciłem od Przyjaciela ... mam Ich dwóch Marek i Mateusz ... konotacje biblijne ... równi Faceci .

Na miano mojego Przyjaciela Pan Panie GP nie masz co liczyć :D

2 grudnia 2019r. o 16:52
jakich kurna przyjaciół?

wymień tu ze dwóch z tego forum ...hahahah
nie zrobisz tego bo takich nie ma ...
a ci których tak nazywasz powiewają mi jak flagi na wietrze...

nie zdzierżysz i co?
popuścisz?
i nie pierdziel mi tu facet o jakichś ''kwalifikacjach'' do dyskusji bo sam szukasz wrażeń pomimo moich kolejnych próśb byś mnie omijał ...ktoś dobrze zauważył że wciągasz na siłę w swoje bzdety kc i M44 a ty w swojej głupocie mnie przypisałeś ten post ...
ten który obecnie piszę jest tylko po to by ci to wyjaśnić bo ja nie wciągam innych w to co robię ...
ty na siłę chcesz pokazać coś co nie istnieje a co ty chcesz pokazać innym w jakiej to ''przyjaźni'' żyjesz z bolecnautami a nawet bolecnautkami ...
możesz ich znać ale nie pisz że to twoi ''przyjaciele'' bo tylko wstydu im narobisz ...

wracaj do zdzichów ,mirów i rychów ...
jedynie od nich masz tą swoją ''autoryzację'' ...hahahaha

podobnie jak oni wyimaginowaną ...

zrób mi tą przyjemność i OMIJAJ MNIE SZEROKIM ŁUKIEM ...:]

nie masz co robić ?...zaproś korniszona na piwo ....hahahaha
2 grudnia 2019r. o 16:56
Pannazdzieckiem napisał(a):
~~Płowa Irga napisał(a): poznam bezdomnego AK-owca

A ja seksowną Papużkę :D

znowu masz problem?
z ''katharsis''?
weź dwie dychy i śmigaj do Ludmiły...

Na miano mojego Przyjaciela Pan Panie GP nie masz co liczyć :D

na szczęście ... nigdy nie będę o to zabiegał ...

:]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.