kc napisał(a): Czy wiesz np., że dzieci ludzi regularnie pijących alkohol mają traumę już do końca życia z tym związaną ? Jak myślisz dlaczego robią to swoim dzieciom ? Dlaczego ten alkohol stawiają na pierwszym miejscu ?
Tak . wiem :D Mój ojciec był alkoholikiem , mój teściu , moja żona i ja ... ale jeszcze JESTEM
Odwracanie kota ogonem , to Twa specjalizacja , to już wiem , ale powiedz mi w końcu ile masz dzieci , jak mają na IMIONA przez Ciebie nadane i jak Cię wqurwiły ? .
Bo ja o swoich mógłbym godzinami gadać ... jak mnie wqurwiły ... ale i tak Je kocham , a One mnie ... i nie piją ... cud :D
Możesz Je zapytać , mogę Cię umówić ... a jak tam u Twoich dzieciaków ? ... bo wciąż kręcisz , jak Pan Janusz T.
Radka i Kasię wymyśliłem sobie gdy miałem siedemnaście lat . Samica , która urodziła mi Radka i Kasię , którą kochałem zalała się w trupa ... na Jej kurhanie możesz odśpiewać Pieśń do KOBIECOŚCI Droga KC .
Proszę Cię bardzo Droga KC ... już nigdy więcej nie próbuj mnie umoralniać ... będę miał wnuczkę z Kachy , a Wojtusia już mam :D Ciekawym , co zdziała Radek :D ... już wyższy ode mnie o jakie dwa centymetry i myślący :)
Jak tam Twoje dzieciaki ?
Mnie można znaleść tam , gdzie od dawna jestem ... jak tam Twoje dzieciaki ?
Bo moje to się śmieją z depopulacji i łażą w maseczkach dla jaj ... jak ja :D