~~Szarożółty Ostrokrzew napisał(a): HAHAHA...
''styczność finansową '' wielu z tobą miało i kiepsko na tym wyszli ...:]
ale o tym niech ci przyjaciel korniszon przypomni ...
on to się deklarował że odnajdzie wszystkich których oszukałeś ...
ja z mojej strony mogę napisać to co widziałem i słyszałem ...
jak to było z tą pożyczką od pewnego forumowicza którą chciałeś zaciągnąć w mieszkaniu przy Nadrzecznej?
jak to było z tą pożyczką od pewnego kogoś komu chciałeś wmówić ''koniec świata'' i w związku z tym stwierdziłeś że kasa mu nie będzie potrzebna...hahaha
tak ...idź nachlej się bo to jedyne co może zagłuszyć w tobie poczucie samotności ...
a może weź ze sobą 20 złociszy i udaj się na poszukiwanie swojego ''katharsis'' ...hahaha
nawet ''rycho'' wolał się ''zebrać'' i skończyć tą ''znajomość'' :]
ale wiesz co kmiocie?
ja sobie poleję lampeczkę słodziutkiego winka i wypiję w pewnej intencji ...hahaha
oby stan twojego umysłu uległ poprawie ...
nie wiem tylko czy jedna lampeczka ...ba...czy litr by coś zmienił ?...hahaha
Dokładnie ... bucu ... chlej ile możesz tylko tyle Ci zostało oprócz siania dymu gdziekolwiek się da .
Pamiętasz Falco jak jechaliśmy do Sołtysa Parkoszowa po Twoją czerwoną Jettę ... zadałem Ci pytanie , dlaczego nie chcesz pojechać do mego Przyjaciela z Radogoszczy ? Co odpowiedziałeś bucu ?
Wtedy myślałem , że mam w Tobie kumpla na zabój ... przeliczyłem się lowelasie :D
Psiocz dalej , wisi mi to :D ... Głupia Papugo , męska dziwko i ... sam już nie wiem , jak Ciebie określić .
Jedno jest pewne ...łodpierdul sie ło de mnie i won z bajania . Bo syf jaki wprowadzasz na Forum Bolca może nawet Skornika sprowokować do agresji :)
Choć wiadomo , że Młody Padawan łagodnym człowiekiem jest , jak Jego domniemany miszcz :)
Bucu , proszę Cię .... nie gadaj ze mną ... pod jakąkolwiek postacią i gdziekolwiek ... proszę :)