kc napisał(a): No i dlaczego mnie obrażasz ? Czy ja cię obrażam ?
Są dwie drogi albo dzieci alkoholików albo sami zostają alkoholikami albo wręcz przeciwnie, stronią od alkoholu.
Grzdyl kiedyś napisał, że wszystko co napiszesz o sobie na forum prędzej czy później zostanie wykorzystane przeciwko tobie i uważam, że miał rację, dlatego nie będę ci się zwierzać na forum. Prywatnie też nie, bo zauważyłam, że masz dziwną potrzebę pisania o rzeczach prywatnych na forum. Nawet powiem ci, że mi cię szkoda, bo odnoszę wrażenie , że to wynika z jakiejś twojej nieumiejętności odczytywania kodu społecznego, tego co jest akceptowalne a co nie, brniesz w jakieś dziwne sytuacje tam, gdzie każdy człowiek by dał sobie spokój.
Gdzie ja Cię obraziłem ? Qurwa jego mać ... Kobieto ... gdzie ja Cię obraziłem , bo nie łapię Twoich figur retorycznych ... apropo figur retorycznych , moje dzieciaki wiedzą co to takiego , a Twoje ?
Dość mam już tej walki z koronaświrusem , z Tobą , z kimkolwiek ... Stwórca na początku powiedział ... czerp i dziel się wiedzą i to robię , ale teraz doprawdy DOBRANOC Droga KC :)
Dopisane 26.04.2020r. o godz. 19:54:
Panie Januszu T . żeby nie robić zadymy gdziekolwiek się da ... powiem Panu szczerze ... mam na Pana wy ... je... bane , czy to jest qurwa jasne ?
Nie może Pan mnie sprowokować do dyskusji , ponieważ nie dysponuje Pan odpowiednim ilorazem . Pańskie elaboraty ze ścierwomediów jednym okiem wpuszczam .. z przymrużeniem ... a drugim uchem wypier ... dalam na śmietnik historii .
Ty masz swego szatana nienawiści , a ja jestem dzieckiem Stwórcy ... nie możesz ze mną gadać , bo jeśli chcesz poczuć Stwórcę , to musisz sięgnąć do Iskierki Własnego Serca .
Stwórca , to wielowymiarowa Istota , która postanowiła tworzyć , a że stworzyła takiego głupka jak ja , to przecież nie Pańska wina :)
... proszę się odpier ... dolić od Panny :)