Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowogrodziec w sądzie
~ niezalogowany
4 marca 2015r. o 7:35
~ napisał(a): Powinni płacić, a jak nie to niech spadają na Ukrainę czy gdzie tam

prorokol ze spotkania powinni rozdawac potencjalnym inwestorom moze wtedy sami wybiora ukraine
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zacofany moher niezalogowany
4 marca 2015r. o 8:28
"Był to świetny magnes na firmy"

Zamiana "z" na "s" wiele zmieniła, ale to zdanie jest nadal źle zbudowane.
~marcin niezalogowany
4 marca 2015r. o 9:32
według mnie przed sądem powinny stanąć osoby które zgodziły się na niepłacenie przez przedsiębiorców podatków, co było na niekorzyść gminy i jej mieszkańców, ktoś powinien ponieść za to odpowiedzialność, skoro każdy mieszkaniec placi podatek za grunt każdego roku, grunt na którym nie ma działalnośći i nie przynosi mu dochodów, to dlaczego tacy duzi przedsiębiorcy zarabiający potężne pieniądze mają nie płacić za grunt, na którym prowadzą dochodowy interes?
wnisek jest jeden
BIEDNI PRACUJĄ NA BOGATYCH
~ niezalogowany
4 marca 2015r. o 10:13
Wolalbys miec sciernisko w rekach agencji?

A ile Gmina traci za pozostale grunty niezabudowane.

Prosze policzyc potencjalne przychody to bedzie strata przez zaniechania pozyskiwania inwestorow.

Zmoderowano 05.03.2015 godz.17:41 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
~ niezalogowany
4 marca 2015r. o 10:23
jak by nie było strefy to by ziemie uprawiał jakiś rolnik który musiał by płacić podatek za grunt, gminy tracą na nieużytkach bo za dużo chcą za sprzedaż ziemi, zejdą z ceny bedą klienci, i ziemia bedzie przynosić dochody

Zmoderowano 05.03.2015 godz.17:42 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
~ niezalogowany
4 marca 2015r. o 10:28
~$$ napisał(a): Jeśli kupił bym w salonie samochód i po kilku latach kazali by mi dopłacić kilka tysięcy bo firma bankrutuje ,to g...o by mnie to interesowało.

mam konto w bzwbk i podpisałem umowę że do 30-stki nie płace za prowadzenie konta, jak miałem 28 lat bank kupiła inna firma i moja umowa została zerwana, wiec albo zostaje albo płace mimo że umowa wstępna była inna, i ja mogę płacić a strefa już nie? jak przedsiębiorcą to nie pasuje niech przenoszą swoje firmy na litwe i ukraine
~ niezalogowany
4 marca 2015r. o 10:42
Gmina sprzedała grunty średnio 1 milion za 1 h, podatek rolny za 1 h to około 100zł czyli po 100 latach podatek wyniósł by zaledwie10 tysięcy ,ludzie o czym wy piszecie.Firmy na wstępie zapłaciły krocie za ten ugór.Ponadto dają pracę mieszkańcom .
~ niezalogowany
4 marca 2015r. o 13:00
Panie burmistrzu proszę skończyć z miną skrzywdzonego bobasa .To co działa na wyborców nie działa na przedsiębiorców. Tu się liczy szczera rozmowa z przedsiębiorcami bo to oni utrzymują kondycję gospodarczą nie Pan.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.