Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Konflikt w BOK MCC z innej perspektywy
~Henryk niezalogowany
9 marca 2015r. o 21:05
jegomosc napisał(a):
Dlaczego nie masz odwagi podpisać się pod swoimi słowami?
Jutro napiszemy o kolejnym konflikcie w miejskiej instytucji - ale tam ludzie mają odwagę popisać się pod swoimi postulatami.

To nie kwestia odwagi. To głos w dyskusji, a moje nazwisko nic tu nie zmieni. Czemu akurat do mnie to pytanie? Oceniam sytuacje jak inni wypowiadający się. Mam do tego prawo bo sprawa stała się publiczna i widzę co się dzieje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
41
#jegomosc nieaktywny
9 marca 2015r. o 21:10
Henryku opieraj swój "głos w dyskusji" na merytorycznych a nie personalnych argumentach i nikt cię o odsłonięta przyłbicę nie poprosi. Tyle.

www.djdowynajecia.pl
~KK niezalogowany
9 marca 2015r. o 21:18
niby jak mają się pracownicy ujawnić bez obaw skoro sprawa jak wyszła na jaw to przewodnicząca zbiera cięgi ... i przy pełnym przyzwoleniu i wsparciu nowych związków?
~KK niezalogowany
9 marca 2015r. o 21:18
niby jak mają się pracownicy ujawnić bez obaw skoro sprawa jak wyszła na jaw to przewodnicząca zbiera cięgi ... i przy pełnym przyzwoleniu i wsparciu nowych związków?
~gratka niezalogowany
9 marca 2015r. o 21:20
stroną sporu jest solidarność i Pani dyrektor, więc dlaczego nowe związki robią wszystko żeby utrudnić negocjacje. Dlaczego nie powiedzą że tym z solidarności się mówi że zostaną zwolnieni ? Dlaczego chodzi się z jakąś tajną listą do ludzi którzy są w związkach? Przecież każdy zdaje sobie z nich sprawę ze nie podpisanie się będzie równoznaczne z przyznaniem się że w nich jest.
~Henryk niezalogowany
9 marca 2015r. o 21:24
jegomosc napisał(a): Henryku opieraj swój "głos w dyskusji" na merytorycznych a nie personalnych argumentach i nikt cię o odsłonięta przyłbicę nie poprosi. Tyle.

Z całym szacunkiem. Proszę wskazać gdzie w swojej wypowiedzi użyłem nazwiska? Pisałem ogólnie, a jeśli ktoś poczuł się adresatem moich słów... cóż, nie odpowiadam za to, kto się do czego poczuwa.
~ niezalogowany
9 marca 2015r. o 21:27
Niezły dym musi być w tej instytucji, skoro nowy pracownik (Ula) tak szybko założyła związki, czyżby współpraca z panią dyrektor się nie układała? Bo jeśli jest tam dobrze, to rozumiem że związki powstały ku chwale pani dyrektor?
9283
#Kazimierz Marczewski nieaktywny
9 marca 2015r. o 21:28
Zarejestrowanie kolejnego Związku Zawodowego świadczy o tym, że pracownicy czują się zagrożeni np.: utratą pracy lub są bardzo niezadowoleni z wysokości z zarobków lub c grozi im coś o czym jeszcze nie wiemy.

Muszą jednak najpierw dogadać się sami z sobą, a dopiero potem z pracodawcą.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza