Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Proza. Książki ulubione.

2900
#falco nieaktywny
21 czerwca 2015r. o 6:46
no to super że Ci się podoba muzyka którą wklejam :) a wklejam naprawdę to co lubię i słucham od lat....wielu ;)
a proza?...
tak szczerze to mam na nią ostatnio coraz mniej czasu bo zabiera mi go i praca i ...''proza życia'' która jest dla mnie ważniejsza niż ta ''literacka'' ;)

udanego dnia pomimo ''psiej '' pogody jak widzę...

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 czerwca 2015r. o 7:04
Doniecka i Ługańska Republika Ludowa to wrzody, które zżerają Rosję i Ukrainę - powiedział w wywiadzie, jaki opublikowało internetowe radio Mówi Moskwa, Igor Striełkow, były "minister obrony" w "Donieckiej Republice Ludowej". Striełkow po tym jak walczył z wojskami ukraińskimi, przebywa teraz w Rosj
~Iza niezalogowany
21 czerwca 2015r. o 7:16
~ napisał(a): Kochana próbujesz mnie obrazić........ A Ty..... Zwracasz uwagę Chamisku i ślesz mu buziaczki....... Chamidełko powinien usłyszeć wprost kim jest.... To skończony Cham........ :>

Cham syn Noego ? ;)

W inny przypadku: ".......... Chciałabym niektórym szczególnie życzyć kultury dyskusji......... Czytają nas dzieci i młodzież...... "

PS. Polecałam już "Śmierć Zachodu" Patricka Buchanana?

Miłego :)
~ niezalogowany
21 czerwca 2015r. o 7:34
Gdyby cham nie był chamem...... Nie trzeba go byłoby wtedy nazywać chamem....... Czy temat prozy jest teraz tematem dla sfrustrowanych zgredów....... :>
~ niezalogowany
21 czerwca 2015r. o 8:33
~Iza napisał(a):
PS. Polecałam już "Śmierć Zachodu" Patricka Buchanana?

Miłego :)

Izo szybkie pytanko :) Czy Ty też masz zamiar wpisywać się w trend plot? A o prozie wspominać pro forma w PSie? To jest temat o prozie. Załóżcie sobie temat do kłótni i tam się wymądrzajcie ile chcecie :D Z bolec.info robi się chamska melina. Chyba szkoda czasu na to aby tutaj bywać. pozdrawiam miłego :)
2900
#falco nieaktywny
21 czerwca 2015r. o 8:42
~ napisał(a): Gdyby cham nie był chamem...... Nie trzeba go byłoby wtedy nazywać chamem....... Czy temat prozy jest teraz tematem dla sfrustrowanych zgredów....... :>

''konfabulujesz '' oszołomie...też po ''chamsku'' :D
czym nie różnisz się a raczej wyróżniasz :D

~ niezalogowany
21 czerwca 2015r. o 8:48
falco napisał(a):
''konfabulujesz '' oszołomie...też po ''chamsku'' :D
czym nie różnisz się a raczej wyróżniasz :D

Pisz na temat, albo spadaj s....iały chamie. Atakujesz już wszystkich na oślep frustracie :D

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
21 czerwca 2015r. o 8:49
''PS. Polecałam już "Śmierć Zachodu" Patricka Buchanana? ''

nie udało mi sie jej przeczytać do końca bo w pewnym momencie odniosłem wrażenie że pisze to ''pisowiec''
tak wiele było w niej nienawiści do innych nacji i ich poglądów... ;)

a ja jestem powiedzmy ''pacyfistą'' co nie zawsze przekłada się na wszystkich z tego forum... ;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza