Nic im nie zrobią. Kiedy dojdzie do Sądu, ten powoła biegłego, który rzecz jasna też jest lekarzem i stwierdzi, że wszystko zostało poczynione zgodnie ze sztuka lekarską i Sąd umorzy postępowanie.
Mam nadzieje ze porzadnie dobiora im sie do d*** !!! Nie rozumiem dlaczego odeslali go do domu zamiast mu pomoc!!! Ja raz tam tez trafilam bo bardzo zle sie czulam moje serce szalalo trafilam na sor i mowie do tej kobiety co siedzi tam na tej mini recepci ze zle sie czuje zeby zawolala jakiegos lekarza to ta domnie czy moze byc weterynarz no k**** !!! Skoro tam siedzi i ma placone to troszke z szacunkiem do ludzi ! Niech sie dowie cala Polska jaki mamy swietny szpital na dolnymslasku. Moze wkoncu cos sie tam zmieni. Moze ci nie wlasciwi lekarze pielegniarki itp odejda !!!
Poirytowany napisał(a): Nic im nie zrobią. Kiedy dojdzie do Sądu, ten powoła biegłego, który rzecz jasna też jest lekarzem i stwierdzi, że wszystko zostało poczynione zgodnie ze sztuka lekarską i Sąd umorzy postępowanie.
Tak właśnie będzie, znam to z autopsji! :>
Wyrazy współczucia dla Rodziny.
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.