Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Po "Kuchennych rewolucjach"
~turysta niezalogowany
19 marca 2015r. o 23:44
Jaki właściciel taki lokal, jaki kucharz takie jadło. Gdzie był „Sanepid” z panią dyrektorką, że dopuścił do wydawanie i spożywania posiłków. BLAMAŻ DLA BOLESŁAWIECKICH RESTAURATORÓW. MAJĄ "CZARNĄ OWCE"
Panie Prezydencie Bolesławca, pracuje Pan nad wizerunkiem naszego miasta, co Pan na to ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kucharz po gastronomie. niezalogowany
19 marca 2015r. o 23:45
Nigdy nie widziałem jak wygląda kuchnia w aniołku i nie mówię o wyposażeniu, ale objętości. Po programie stwierdzam, że nie ma szans na serwowanie dań "jednoporcjowych". Przepustowość tej kuchni jest bardzo mała. Więc najlepiej poszłyby: zupy, bigosy, sosy, kluski, gulasze, tatar, golonka. Tyle że wtedy prace w kuchni trzeba zaczynać o 7 rano. Ale o zapiekanych daniach w piekarniku, czy steku to zapomnij. Bo jak 5 osób zamówi to kuchnia stoi. Powodzenia.
~Vivd niezalogowany
20 marca 2015r. o 0:03
Tragedia !
Po rewolucjach nic tam się nie zmieniło dalej DNO !
Żal tylko historycznego miejsca.
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 0:28
Kompletny blamaż amatorów udających profesjonalistów. Chciwość właścicielki powalająca!
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 2:28
Przynajmniej pokazano, jak pod ch** ładowani byli dotychczasowi klienci - bród, smród, górnik od kilofa jako mistrz kuchni i drożyzna!

Po "rewolucji", nie wiem jak w kuchni i na zapleczu, ale - dalej górnik od kilofa jako mistrz kuchni , szajs i drożyzna!

Wcześniej tam nie chodziłem i, po programie wiem, że dobrze robiłem, po obejrzeniu programu taż tam nie pójdę, bo teraz wiem, że nadal jest drogo - czyli po staremu - ładują klienta w ch** i gość od kilofa gotuje!
~madlen niezalogowany
20 marca 2015r. o 2:52
Każdy ma swoje zdanie na temat...Aniołka. .pizza zawsze była godna polecenia :) zarowno jak i obiady dnia byly przepyszne :)Natomiast teraz to jest nic tam nie jest do przełkniecia niestety :/
~madlen niezalogowany
20 marca 2015r. o 2:57
Każdy ma swoje zdanie na temat...Aniołka. .pizza zawsze była godna polecenia :) zarowno jak i obiady dnia byly przepyszne :)Natomiast teraz to jest nic tam nie jest do przełkniecia niestety :/
315
#mir.ko nieaktywny
20 marca 2015r. o 7:18
~ napisał(a): gdzie to można zobaczyć?

w angielskiej stacji TVN

http://biznes.newsweek.pl/tvn-sprzedany-brytyjskiej-spolce-za-ponad-pol-miliarda-euro,artykuly,359156,1.html
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo