Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Po "Kuchennych rewolucjach"
~mdm niezalogowany
20 marca 2015r. o 7:28
Świetny przykład jak prowadzić biznes nie mając o nim pojęcia. Byłem tam jakiś czas po rewolucjach i stwierdzam, że w telewizji wyglądało to 100 razy lepiej - niestety;(
Czy prawdą jest że ekipa realizująca program jadła po sąsiedzku w krainie spalonego oleju i frytek?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~raf niezalogowany
20 marca 2015r. o 7:33
regionalne wina i sery ?? wie ktoś coś na ten temat ? bo to chyba jakaś fantastyka ;)
~Janka niezalogowany
20 marca 2015r. o 7:36
Nawet przewodniczący Rady Miasta ze swoją Gwiazdą się załapał..... :P
~pppp niezalogowany
20 marca 2015r. o 8:34
A ja chętnie bym sie wybrała,ale nie do Aniołka tylko do pokazanej w tym odcinku restauracji w Goerlitz:)...Może ktoś zna adres:)
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 8:47
Ja też chętnie wybrałbym się tam bo Aniołek mnie nie interesuje...
~Neta niezalogowany
20 marca 2015r. o 8:52
Na to wygląda ze nie pojawilas sie w Aniołku po rewolucji.
Otoz karta menu wróciła do poprzedniego stanu.
Stare kelnerki zniknęły a pojawiły się nowe, które nie wiedzą jaka jest surówka dnia!
W menu z pośród bodajże 10 pozycji można zamówić tylko i wyłącznie kawę tradycyjnie zrobioną
Plus jest taki że pomimo długiego czekania na jedzenie to było ono nawet dobre!
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 8:59
Gratulacje,może będzie lepiej,tylko,żeby się nie popsuło.
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 9:15
Właścicielka pokazała jakie ma pojęcie o kuchni itd. W kuchni żeby nie było ostrych noży no śmiech na sali, co to za kucharz co nie potrafi gotować. Byłam tam raz wyszłam z gołymi rękami i w życiu nie pójde więcej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza