Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Po "Kuchennych rewolucjach"
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 10:21
Jeśli kiedykolwiek spotkam tę młodą kelnerkę , to osobiście pogratuluję jej odwagi za wypowiedzi pełne szczerości. Do ANIOŁKA jednak nie skuszę się, bo nie wierzę w zmiany po tym co widziałem. Nastawienie tylko na zysk bez jakiejkolwiek wiedzy właścicielki i jej brata. Myślała że MG wejdzie i samo się zrobi...a tu trzeba zapier...lać na kokosy!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 10:23
~madlen napisał(a): Każdy ma swoje zdanie na temat...Aniołka. .pizza zawsze była godna polecenia :) zarowno jak i obiady dnia byly przepyszne :)Natomiast teraz to jest nic tam nie jest do przełkniecia niestety :/

To jeśli jadłeś czy jadlaś tą zupę ogórkową którą pokazali w odcinku to Ci szczerze współczuję :)
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 10:26
~bolesławianka napisał(a): Program pokazał przykrą prawdę - Wszechogarniający brud, brak umiejętności, zdzierstwo i drożyzna, bylejakość...

Górnicy do kopalń, studenci do szkół, grube blondynki na bazar...

... księża na księżyc.
~kucharz niezalogowany
20 marca 2015r. o 10:26
jestem kucharzem w jednych z bolesławieckich restałracji ale o odmienych klimatach ale kuchnia dolnosląska nie jest mi obca ale pan który jest szefem kuchni to ;)
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 10:28
A jeszcze te myszy i szczury.
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 10:31
Przejrzałem stronkę na FB tej restauracji i jedno co zauważyłem to to, że im dalej po odwiedzinach Geslerowej , to coraz mniejsze porcje na tych talerzach. Zaczęło się ponownie oszczędzanie? Widać nie dotarło do właścicielki, że żeby mieć to trzeba najpierw od siebie dać!
~Kwaśny niezalogowany
20 marca 2015r. o 10:59
Porażka kucharz jest górnikiem a szefowa ofermą jak by ich połączyć to niezły bigos.
~XL niezalogowany
20 marca 2015r. o 11:19
Uważam że nie jest istotne to że akurat kucharz jest górnikiem. Ważne jest to czy potrafi i ma pojęcie o gotowaniu. Może być górnikiem ale świetnie gotującym bo może to akurat jego pasja. Może być nawet pucybutem :] ale świetnie gotującym który wie o co chodzi w gotowaniu. Tutaj tego brakuje, ale przestańcie pie....ć bo górnik bo to bo tamto.
kolejna sprawa Pani Basia wydaje się być sympatyczną osobą ale nie rozgarniętą troszkę, wrażenie jest takie że ona jest taka zamulona nie wiem depresja jakaś , może taki charakter. Do prowadzenia knajpy trzeba mieć "motor w d...pie" a nie zamulać. Myślę że oni nie rozumieją że zmiany musza przychodzić i to co było 20 lat temu dziś nie będzie hulać. Trzeba się rozglądać jakie sa oczekiwania klienta co ludzie lubią jeść itd. To podobnie jak z fryzjerstwem. Są takie fryzjerki co jak 20 lat temu nauczyły sie czochrać stodoły na głowie tak do tej pory - trwała i szczota i stodoła. I nie ważne kto zasiądzie 20 latka czy 60 latka to samo kino na głowie odstawiają :D

Życze właścicielce Pani Basi żeby zrozumiała to co powinna i naprawdę otworzyła się na zmiany które sa nieuniknione, a przede wszystkim zmianę sposobu myślenia co do jakości posiłków
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia
REKLAMA Media Expert zaprasza