Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Po "Kuchennych rewolucjach"
~# niezalogowany
20 marca 2015r. o 11:29
Byłam tam po ''rewolucji'' zamówiłam gorącą czekoladę ;( i rozczarowanie wsypała COŚ do szklanki z torebki, widziałam jak robiła i już mi się to nie spodobało, to było coś paskudnego, nie wypiłam zimnego białego roztworu.Porażka, muszą się przejść obok i tam napić się czekolady może się czegoś nauczą :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~leo niezalogowany
20 marca 2015r. o 12:27
Zna ktos Patrycje -kelnerke ? Bardzo sympatyczna osoba :)
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 12:46
~Janka napisał(a): Nawet przewodniczący Rady Miasta ze swoją Gwiazdą się załapał..... :P

no widziałem, promocja musi być, ale żonę miał ładniejszą, oj duuuużżżooo ładniejszą :>
~~999 niezalogowany
20 marca 2015r. o 12:50
wstyd na całą Polskę na głónie stronie wp

http://teleshow.wp.pl/gid,17367082,title,Kuchenne-rewolucje-gornik-w-kuchni-i-letarg-wlascicielki-czyli-absurdy-w-Pod-upadlym-Zlotym-Aniolem,tpl,4,galeria.html
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 12:53
a ona męża ma? kiedyś z nim prowadziła biznes i szło, a teraz to już ze 20 lat go nie widziałam
~klucz-nick niezalogowany
20 marca 2015r. o 12:56
~raf napisał(a): regionalne wina i sery ?? wie ktoś coś na ten temat ? bo to chyba jakaś fantastyka ;)
regionalne wina to sam robię tylko na własne potrzeby z zachowaniem ilości dopuszczalnej w roku,ale sery regionalne proszę mnie oświecić kto ma krowy i robi sery??bardzo chętnie skosztuje regionalnych serów i zakupie cena nie gra roli :/
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 13:06
~hmm napisał(a): Malinowa zagroda wilkocin i Pan Mariusz robiący od lat regionalne sery krowie i kozie choć nie tylko sery.
tj za wrocławiem to jaki to jest lokalny producent?dla mnie lokalny producent tj łaziska lwówek brzeżnik nowogrodziec.żenada.
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 13:11
~Kwaśny napisał(a): Porażka kucharz jest górnikiem a szefowa ofermą jak by ich połączyć to .
sztygar wyjdzie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza