Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Anioły dla Basi z "Aniołka"
10630
#CNC nieaktywny
20 marca 2015r. o 18:29
zgadzam sie z nim na 100% moje słowa zbędne
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 18:32
Jedni są zaradni, inni nie. Nie wiem czy tu aniołki pomogą.
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 18:33
~ napisał(a):
Bogdan Nowak - Piwnica Paryska napisał(a): Zgadzam się

Cieszę się , że zgadza sie Pan , iż nie każdy nadaje się na restauratora:)

Bogdan Nowak - Piwnica Paryska napisał(a): .. bardzo nie lubię "huzia na Juzia" szczególnie jak robią to takie kreatury jak Geslerowa .

Skoro ta "Juzia" sama zaprosiła więc mogła się spodziewać huzia! :)
Czyż nie mam racji? :)

Każda krytyka ma trochę racji i dobrze, byleby była bardziej konstruktywna. bo hejtem można zniszczyć tylko po to ,żeby zniszczyć. życie wystarczająco jest brutalne (system gospodarczy kraju, podatki od wszystkiego, nękanie przez różne urzędy ponad wszystkie normy, wyludnienie miasta). Trzeba płacić haracz i jeszcze raz płacić. Dzisiaj lepiej siedzieć przy urzędniczym korycie bo w niektórych przypadkach kilkanaście tysięcy się należy. Jutro jak nie przyjdą klienci do "Aniołka" to lokal plajtuje a urzędnicze darmozjady grube pensje gwarantowane. Rozpiździć ten system bardzo trudno i dlatego coraz mniej przedsiębiorców podnosi sobie poprzeczkę bo czasy niepewne. Złodzieje naszych podatków chodzą później po tanich knajpach bo koniunktura taka w mieście - jeszcze by chcieli ,żeby dać im rabat.
Ja bezczelnej Gesler w życiu bym nie zaprosił. Jeżeli w "Aniołku" popełnili ten błąd to teraz muszą się próbować z tego wykaraskać...
~Bogdan Nowak - Piwnica Paryska niezalogowany
20 marca 2015r. o 18:35
~ napisał(a):
~ napisał(a):
Bogdan Nowak - Piwnica Paryska napisał(a): Zgadzam się

Cieszę się , że zgadza sie Pan , iż nie każdy nadaje się na restauratora:)

Bogdan Nowak - Piwnica Paryska napisał(a): .. bardzo nie lubię "huzia na Juzia" szczególnie jak robią to takie kreatury jak Geslerowa .

Skoro ta "Juzia" sama zaprosiła więc mogła się spodziewać huzia! :)
Czyż nie mam racji? :)

Każda krytyka ma trochę racji i dobrze, byleby była bardziej konstruktywna. bo hejtem można zniszczyć tylko po to ,żeby zniszczyć. życie wystarczająco jest brutalne (system gospodarczy kraju, podatki od wszystkiego, nękanie przez różne urzędy ponad wszystkie normy, wyludnienie miasta). Trzeba płacić haracz i jeszcze raz płacić. Dzisiaj lepiej siedzieć przy urzędniczym korycie bo w niektórych przypadkach kilkanaście tysięcy się należy. Jutro jak nie przyjdą klienci do "Aniołka" to lokal plajtuje a urzędnicze darmozjady grube pensje gwarantowane. Rozpiździć ten system bardzo trudno i dlatego coraz mniej przedsiębiorców podnosi sobie poprzeczkę bo czasy niepewne. Złodzieje naszych podatków chodzą później po tanich knajpach bo koniunktura taka w mieście - jeszcze by chcieli ,żeby dać im rabat.
Ja bezczelnej Gesler w życiu bym nie zaprosił. Jeżeli w "Aniołku" popełnili ten błąd to teraz muszą się próbować z tego wykaraskać...
10630
#CNC nieaktywny
20 marca 2015r. o 18:45
Panie Bogdanie krytyka obiektywna--
Byłem jakiś czas temu w piwnicy, było parę minut po 22 , wchodzę Pani mówi ze jest wstęp mówię ok bo juz kiedyś byłem i płaciłem 10zł lecz Pani mówi ze teraz jest 20zł :) pytam dlaczego , bo jest juz ta godz i robicie selekcje :) klientela jest dobierana... czyli ani tam zjeść ani potańczyć bo nie ma gdzie...
to jest tylko krytyka obiektywna bez złośliwości
ja życzę powodzenia

Ps: jak to mówi Gessler Magda dyskoteka to nie restauracja
~Łodzianin niezalogowany
20 marca 2015r. o 18:54
Jeśli sponiewierana p.Basia się podniesie , weźmie wszystko na "klatę " i zrobi lokal z prawdziwego zdarzenia , to będzie wielki szacun z mojej strony !
Akcja lansowania się "restauratorów " żałosna ....
~Łodzianin niezalogowany
20 marca 2015r. o 18:54
Jeśli sponiewierana p.Basia się podniesie , weźmie wszystko na "klatę " i zrobi lokal z prawdziwego zdarzenia , to będzie wielki szacun z mojej strony !
Akcja lansowania się "restauratorów " żałosna ....
~Aneta Opała niezalogowany
20 marca 2015r. o 19:08
Odwaga cywilna do podpisywania postów imieniem i nazwiskiem nie jest lansem. To szacunek .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza