Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Anioły dla Basi z "Aniołka"
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 17:18
Ja czegoś nie rozumiem, jaki program jest wszyscy wiedzą, przecież pokazywany jest od kilku lat. Każdy się godzi dobrowolnie. Zresztą oglądam jej odcinki, nie każdego krytykuje, ył odcinek że od razu powiedziała że jedzenie jest pyszne. A jak ktoś się decyduje wystąpić w programie, to należy liczyć się z możliwą krytyką... Wiedzieli kiedy będzie, od 3 dni sprzątali.. Widać nieskutecznie.. Żeby w kuchni nie było podstawowych narzędzi do gotowania? Teks ,,myślałam że ona (Gesslerowa) przywiezie wino BEZBłĘDNY :))
Dlatego ja się pod taką akcją nie podpisuję, niech dadzą smacznie zjeść, w przyzwoitej cenie, z miłą obsługą i będzie ok..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 17:21
~Bogdan Nowak - Piwnica Paryska napisał(a): radzę niech se otworzą restaurację

Nie każdy musi być restauratorem! :)
Zgodzi się an ze mną Panie Bogdanie? :)
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 17:29
~ napisał(a):

Zgadzam się , ale bardzo nie lubię "huzia na Juzia" szczególnie jak robią to takie kreatury jak Geslerowa .
~Bogdan Nowak - Piwnica Paryska niezalogowany
20 marca 2015r. o 17:31
~ napisał(a):
~ napisał(a):

Zgadzam się , ale bardzo nie lubię "huzia na Juzia" szczególnie jak robią to takie kreatury jak Geslerowa .
~aaa niezalogowany
20 marca 2015r. o 17:35
całe życie funkcjonowało to można powiedzieć jako knajpa bardziej do picia piwa i ewentualnie zjedzenia jakiegoś deseru a nagle wielka restauracja się zrobiła. Jakby właścicielka była milsza dla klientów a szczególnie młodzieży to by na piwie nieźle zarabiała . Kiedy nie byłem tam większą ekipą gdzie szły grube pieniądze na alkohole to kończyło że zamykają lokal bo późno albo za głośno jest i ochrone wzywała gdzie brak było wulgaryzmu z naszej strony czy jakiś .......
Niech to sprzeda i weźmie się za coś innego , jakoś konkurencja z rogu ulicy daje sobie radę dość dobrze
~ niezalogowany
20 marca 2015r. o 17:35
Bogdan Nowak - Piwnica Paryska napisał(a): Zgadzam się

Cieszę się , że zgadza sie Pan , iż nie każdy nadaje się na restauratora:)

Bogdan Nowak - Piwnica Paryska napisał(a): .. bardzo nie lubię "huzia na Juzia" szczególnie jak robią to takie kreatury jak Geslerowa .

Skoro ta "Juzia" sama zaprosiła więc mogła się spodziewać huzia! :)
Czyż nie mam racji? :)
~Bolczyk niezalogowany
20 marca 2015r. o 17:55
~Bogdan Nowak - Piwnica Paryska napisał(a): " Nie życz drugiemu co tobie niemiłe "

Pani Basia sama zgotowała sobie ten los

Beznadziejna baba ta Geslerowa , która prowadzi wyreżyserowany program pt. więcej łez , więcej chamstwa potłuczonego szkła i narzędzi kuchennych tym lepiej się sprzeda w telewizji. Poziom dno. Program beznadziejny. Zarabia zawsze na tym Pani Gesler.

Tym bardziej nie powinna się zgłaszać bo kto z kim przystaje taki się staje .

Myślę , że w dzisiejszych czasach gdzie grabią nas na nieprawdopodobne pieniądze urzędnicy, politycy i system państwowy, żeby się utrzymać na rynku to trzeba wypruć z siebie flaki i jeszcze niech każdy sobie dopisze.

ale to nie znaczy , że można klientów doić jak ostatnich ciemniaków...dlatego ludzie olali ten lokal.

Życzę każdej mojej zdrowej konkurencji, aby mogła wyżywić swoją rodzinę a każdy różnorodny klient miał swój ulubiony lokal.

i tak ludzie robią i mają ulubione lokale.

A tym wszystkim co hejtują radzę niech se otworzą restaurację pomalują na kolor jaki chcą i spróbują . Pani Basiu niema tego złego co by na dobre nie wyszło. NIE PODDAWAĆ SIĘ !
;( ;( ;(

Jeszcze bardziej po tym programie jestem świadomy jak tam się traktuje klienta.

Pozdrawiam i idę na kolację do najlepszego lokalu w Bolesławcu bo taki sobie wybrałem.
~tyż przedsiębiorca niezalogowany
20 marca 2015r. o 17:56
Nie uważam, aby właścicielka Aniołka nie wiedziała, co to za program, w którym wystąpi i jaka jest rola prowadzącej. W dzisiejszym świecie (czytaj: kapitalizmie) nie ma nic za darmo! W mojej ocenie, pokazano lokal taki, jak postrzegają go bolesławianie i inni goście. (Sam nie byłem w Aniołku 12 lat, bo nie mam takiej potrzeby. Dla mnie to tylko adres.) Odniosłem wrażenie, że lokal poszukuje swego targetu. Niestety, oferta trafia w próżnię. Drugą prawdą jest pojawienie się nowych lokali w mieście, gdzie bolesławianie znajdują miejsce do spotkań, zjedzenia czegoś dobrego i po prostu, bywania. Szkoda, że w Aniołku nie podpatrują, co dzieje się dokoła. Bo czasem można zrobić coś lepszego niż konkurencja. Bo czasem można przypomnieć konsumentom smaki dzieciństwa i młodości. Bo zawsze trzeba mieć oczy otwarte, a krytykę (która dotyka przecież każdego przedsiębiorcę) przekuć na ofertę lepszą, korzystniejszą i doskonalszą. Tylko tyle. I aż tyle. Pozdrawiam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza