Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 maja 2015r. o 23:03
bieda napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

Kukiz na prezia ...

nawet jak Kukiz wygra (w co wątpię) nic nie zmieni i za dwa lata będziesz o nim mówił to samo co o Bronku.

O Szogunie nigdy nie mówiłem dobrze. Sk...urwiel kłamie , że to najlepszy czas dla Polski. Kłamie i ma tego świadomość , podobnie jak jego minister ( obaj małą literą , co jest oczywistym dla ... Myślących :) ) Sienkiewicz , nie mylić z noblem literackim , a kojarzyć z h... d... i kamieni kupa ... ministrem od krętactwa.

Drogi Biedaku , czas na edukację :)

Absolutnie Wszystkim to zalecam , nawet Nauczycielom zrzeszonym w ZNP , nie mówiąc o Innych związkowcach i Związkowczyniach , zrzeszonych gdzie indziej , albo w kole gospodyń wiejskich :)

Wychodzi na to , że ten żyd , Lenin zawsze wśród żywych :|

Qurwa jego mać , nie akceptuję takiej rzeczywistości , mam prawo , czy nie ... do samodzielnego myślenia ?

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
13021
eto
2 maja 2015r. o 7:53
Preczzkomuna napisał(a): Młodzi stawiają na p. Janusza. :-)

Ja stawiam na Janusza Palikota:)

:)
~szisza niezalogowany
2 maja 2015r. o 8:03
Kukiz! :P Lepsza prawda w skórze,niż gówno w garniturze !! !! !!
4335
2 maja 2015r. o 8:18
~szisza napisał(a): Kukiz! :P Lepsza prawda w skórze,niż gówno w garniturze !! !! !!

Dokładnie :) Lepsza Prawda w Skórze , niż gówno na garniturze.
Od lat powtarzam , że łżeszelity powinny nosić w butonierkach garniturków i garsonek logo firmy jakiej służą.
Albo znamię bestii na czole.

Janek z Patmos , w prawdzie na haju , ale to nic ... też o tym pisał w Apokalipsie :)

Tylko Kukiz !

Apokalipsa bandzie czworga !

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13547
#Skaut nieaktywny
2 maja 2015r. o 8:47
A ja nie mam ochoty na mniejsze zło i wybieram prawdę w garniturze.

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
~Iza niezalogowany
2 maja 2015r. o 9:03
http://wpolityce.pl/polityka/242961-andrzej-duda-i-zdjecie-ktore-zdaniem-internautow-nie-wymaga-komentarza

A kobietom raczej ten kandydat bardziej przypadnie do gustu ;).

:)
4335
2 maja 2015r. o 9:11
A ja wybieram większe dobro. Wolę szczeciniastego Kukiza od świętoszkowatego Brauna , nie mówiąc o Ozjaszu w muszce i reszcie sprzedajnych millerowatych , POwinaconych , Zielonych i Dudowatych komsomołców .

Dobra , na mnie czas . Idę budować żydowski kapitalizm . Ja komuch z przekonania. Doceńcie moje poświęcenie :D Nara :)

~zocha niezalogowany
2 maja 2015r. o 9:13
kobiety i emeryci powinni mieć zakaz z urzędu chodzenia na wybory oni juz w swoim zyciu pokazali jak głosują i teraz jest dno jakie jest w polskiej polityce i życiu , kobiety zas mają w duszy polityke i walą bez sensu krzyżyki w urnach chcąc pokazać jedynie się w nowych butach i kreacji przy okazji, że zostały wyprowadzone na spacer w kierunku lokali wyborczych.
REKLAMA BAU zaprasza