Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 maja 2015r. o 14:31
Stojedynka :) Może jakieś nazwisko rzucisz na forum , żeby Kukiza pogrążyć ?

Swego czasu tłumaczyłem Przemowi , że Paligłup to krętacz i uwodziciel z Komisji Trójstronnej ( Eto jeszcze tego nie rozumie ;) , ale ma czas ) i Przemo dał się przekonać. Dzisiaj tłumaczę Tobie : Kukiz nie jest najlepszym , ale jedynym sensownym.

Po ch ... masz się uczyć na własnych błędach , skoro możesz skorzystać z moich ?

To przecież ja , jedenaście lat temu głosowałem z Unią Europejską :| Mam nadzieję , że Stwórca mi wybaczy.

Taki Papuga dla przykładu , już wtedy wiedział , a ja głupi byłem.

Tylko Kukiz Panowie i Panie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~klucz-nick niezalogowany
3 maja 2015r. o 14:33
~ napisał(a): Kukiz to kandydat do dupy !! :D :P
więc zacznijmy wybory od dupy strony :P Paweł Kukiz Prezydent Polski :)
~ niezalogowany
3 maja 2015r. o 15:03
~klucz-nick napisał(a):

... i Maryla Rodowicz.
~ niezalogowany
3 maja 2015r. o 15:08
~ napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):

... i Maryla Rodowicz.

[img=1430370191_3v5nzen.jpg]
Jeden od od dupy strony a ta może od przodu.
~ niezalogowany
3 maja 2015r. o 15:14
Pannazdzieckiem napisał(a): Stojedynka :) Może jakieś nazwisko rzucisz na forum , żeby Kukiza pogrążyć ?...

Proszę bardzo. Poza Komorowskim i Dudą cała reszta, z pajacowatym Kukizem na czele, to polityczny plankton bez szans i jakiegokolwiek realnego znaczenia. Głosowanie na nich to jak wrzucanie swojego głosu do kosza na śmieci.
211
skorn
3 maja 2015r. o 15:23

ostro

<i>
~klucz-nick niezalogowany
3 maja 2015r. o 15:38
~ napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Stojedynka :) Może jakieś nazwisko rzucisz na forum , żeby Kukiza pogrążyć ?...

Proszę bardzo. Poza Komorowskim i Dudą cała reszta, z pajacowatym Kukizem na czele, to polityczny plankton bez szans i jakiegokolwiek realnego znaczenia. Głosowanie na nich to jak wrzucanie swojego głosu do kosza na śmieci.
wolę mój głos wrzucić do kosza niż oddać go Komorowskiemu co to w Inowrocławiu szopki ostawia ,chodowco kur :P jedynym możliwym kandydatem na prezydenta jest Paweł Kukiz :P
13547
#Skaut nieaktywny
3 maja 2015r. o 15:44
Mimo wszelkich jej wad, mamy na szczęście demokrację i wolny wybór. Fani Kukiza i innych egzotycznych kandydatów też mają prawo sobie na nich głosować. Nie powinni tylko pisać nieuprawnionych głupot w stylu "jedyny możliwy" czy "jedyny sensowny". Bo on ani nie jedyny ani nie możliwy ani nie sensowny.

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza