Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~ niezalogowany
3 maja 2015r. o 22:03
bieda napisał(a):
PanM napisał(a): Prezydent Rzeczypospolitej jest jedynie figurantem.

Prezydent wg mnie powinien: dobrze wyglądać, mieć wysoką kulturę osobistą, umieć się (mądrze) wypowiedzieć i dobrze byłoby gdyby jeszcze władał językiem angielskim. Taki powinien być prezydent a wybieranie prezydenta bo obiecuje mija się z celem, bo żaden nic nie zrobi bez większości w sejmie. Czyli jak PanM napisał to tylko taka figura co ma dobrze wyglądać i umieć sie zachować przy, że tak napisze, stole.

nasz w japonii bardzo sie przy stole zachowal a nawet wlazl na niego
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
3 maja 2015r. o 22:22
bieda napisał(a):
Prezydent wg mnie powinien: dobrze wyglądać, mieć wysoką kulturę osobistą, umieć się (mądrze) wypowiedzieć i dobrze byłoby gdyby jeszcze władał językiem angielskim. (...)
Językiem dyplomatów jest język francuski. Angielski mile widziany, ale francuski wskazany
~Tylko Grzegorz Braun niezalogowany
3 maja 2015r. o 22:41
Czyli Grzegorz Braun..
PS
Francuski przestał się już liczyć w świecie. W świecie dyplomacji - też!
~Tylko Braun niezalogowany
3 maja 2015r. o 22:55
Pannazdzieckiem napisał(a): Po ch ... masz się uczyć na własnych błędach , skoro możesz skorzystać z moich ?

To przecież ja , jedenaście lat temu głosowałem z Unią Europejską :| Mam nadzieję , że Stwórca mi wybaczy.
Taki Papuga dla przykładu , już wtedy wiedział , a ja głupi byłem.
Tylko Kukiz Panowie i Panie :)

Wiódł ślepy kulawego;)
Obydwaj błądziliście i błądzicie - Ty za Unią (Kukiz też).
A Kukiz jeszcze nie tak dawno zachwycał się POpaprańcami.
Lepiej iść za tym który nie lata jak chorągiewka na wietrze.
Bo wkrótce znów wam się objawi nowa prawda i znów odkryjecie kolejną Amerykę (na5 minut).
3231
#qwax nieaktywny
3 maja 2015r. o 23:07

Znalazłem to właśnie w sieci. Nie jestem zwolennikiem Brauna, ale to co on tu przedstawia odnośnie nowych "wytycznych" PKW to ewidentna próba machlojki wyborami...
PS.
Dla nie mających czasu na obejrzenie całego filmiku, można zobaczyć ostatnie 3 minuty...
~ niezalogowany
3 maja 2015r. o 23:25
Janusz Korwin Mikke to najbardziej sensowny z kandydatów. Zaraz po nim Kukiz, Wilk, Kowalski.
A potem to już to co lemingi lubią najbardziej- Duda, Palikot, Jarubas, Szogun, Ogórek...
~Tylko Braun - reszta dla lemingów niezalogowany
4 maja 2015r. o 0:29
Korwin jest parodią - cieniem samego siebie sprzed lat.
Nawet Olejnik robiła go w konia jak chciała w swojej Kropce
~Macie swojego antysystemowca niezalogowany
4 maja 2015r. o 0:33
http://blogpublika.com/2015/05/01/kiedy-grono-dziennikarzy-tvn-nagle-zaczyna-cos-popierac-to-jest-to-podejrzane-nawet-jesli-chodzi-o-kukiza/
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza