Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

10114
#alter nieaktywny
7 maja 2015r. o 0:34
~ napisał(a):
napisałam głosował zrobiłem głosowałem

IP: 82.177.212.******** Zdecyduj się, czy jesteś "on" czy "ona"!

~ napisał(a):
Dam ci dobrą radę ucz się - dobrego wychowania i kultury dyskusji - od "Pannyzdzieckiem". Poglądy ma podobne do twoich - ciężkie do strawienia - ale prezentuje je bez jadu i nie obraża innych.
Prostak i cham zawsze będzie "obrzucał" innych inwektywami.

JAk widać bierzesz sobie za wzór największego chama na bolcu, więc i sam-a obrażasz tak samo innych :D

Dopisane 07.05.2015r. o godz. 00:34:

~ napisał(a):
Prostak i cham zawsze będzie "obrzucał" innych inwektywami.

Masz na myśli siebie?

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 maja 2015r. o 0:51
Złotousty , szukasz draki ? Ja zawsze jestem do usług , bardziej w realu niż na forum :) . Może skoncentrujmy się jednak na merytoryce tematu , zamiast głupich sprzeczek. Przecież Szogun od lat opowiada , że zgoda zbuduje 300 milionów mieszkań Kaczora. I Internauci od razu zapytali , a kto to jest ten Zgoda , że trafił mu się taki rządowy kontrakt ? :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
7 maja 2015r. o 1:02
Pannazdzieckiem napisał(a): O dziękuję za komplement :) A nie wiem , czy Kolega wie, że mam drugi nick - chamski chadziar :D

A czemóż to moje poglądy są " ciężkie do strawienia "? :)

To nie jest tak. Nie oceniam merytorycznej treści wpisów, polemik itd. a "sposób bycia" i "poruszania się".
Nie wierzę - w cuda - że ktoś jest chamem tutaj a w realu kulturalny i dobrze wychowany.
"Kto się huj_em urodził kanarkiem nie umrze".
~ niezalogowany
7 maja 2015r. o 1:18
alter napisał(a):
~ napisał(a):
napisałam głosował zrobiłem głosowałem

Wiesz co to jest "literówka"?

W przeciwieństwie do twojego klienta - rozumiem że występujesz w roli adwokata - nie wchodziłem na słup "wysokiego napięcia" i nie próbowałem sprawdzać co w drutach "piszczy".
Nominację do "Nagrody Darwina" już ma. Jestem pewny że nagroda go też "nie ominie".

"Bóg z wami" jak mówili Indianie.
~marbeetle niezalogowany
7 maja 2015r. o 1:26
Ci co zmieniają Polskę już 25 lat pogrążając ją powinni mieć jaja i odejść. Decyzja jest bardzo ważna, potrzeba dużych zmian. Zmiany może wnieść tylko ktoś z poza systemu zamkniętego. Wybierajcie tak żebyście mogli spojrzeć swoim dzieciom później w oczy, bo to one odczują najbardziej skutki waszych wyborów,będą tu pracować za marny grosz i tu zakładać rodziny. Wybierając układ wybieracie wyjazd swoich dzieci, wnuków za granicę i tragiczny koniec dla Polski, być może wojnę . Do tego trzeba osoby wykształcone i takiej która wie o czym mówi. Trzeba zaufać komuś nowemu dużą wiedzą. Z pani ogórek przestaje się śmiać jest dobrze wykształconą bardzo młodą kobietą. Kukiz chce dobrze, to patriota ale brakuje mu wiedzy. No i człowiek którego nie znam i to jemu zaufam pan Jacek Wilk.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 maja 2015r. o 5:52
~marbeetle napisał(a): Ci co zmieniają Polskę już 25 lat pogrążając ją powinni mieć jaja i odejść. ...Kukiz chce dobrze, to patriota ale brakuje mu wiedzy...

Wszystko się zgadza . Absolutnie :) Jestem pewien , że Kukiz jest wystarczająco mądry i zaradny , aby otoczyć się Ludźmi z łbem na karku. A pan Wilk , co ciekawego mówi ? Na co warto zwrócić uwagę ?
A ciekawym, czy który z kandydatów mówi coś o opodatkowaniu hipermarketów, stref ekonomicznych i kapitału spekulacyjnego zachodnich banków , tak jak to zrobił Orban na Węgrzech :

http://niewygodne.info.pl/artykul5/02246-MFW-przyznal-racje-Orbanowi.htm

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
7 maja 2015r. o 7:30
Jak wy do tego doszliście, że chce dobrze, skoro nie ma wiedzy?
Kim to mądrym się otoczy? Wszyscy dotychczas co potrzebowali się 'otaczać' dostawali mądrych od WSI (np. Lepper) i kiepsko kończyli. Dlaczego tu miałoby być inaczej?
~ niezalogowany
7 maja 2015r. o 7:54
Pannazdzieckiem napisał(a):
Dlatego Kukiz. Braun ostro jedzie po systemie , ale przeczytałem dzisiaj ten artykuł i jakbym słyszał swoje myśli z przed kilkunastu dni :

Z logiki pała!
Braun jest jedynym facetem w Polsce, który mówi głośno o tym słoniu w menażerii (65mld $ w połaczeniu z Lasami), którego dziwnie nie zauważają pozostali!
Kombinacja "obnażymy wszystkie nasze tajne ciemne sprawki, aby odwrócić uwagę od nas" doprasza się bardzo biegłego psychiatry :D Zwłaszcza w kontekście zgodnego stanowiska mediów głównego ścieku "ciszej nad tą trumną, bo zrobimy mu reklamę i sprawa rozejdzie się szeroko". Braun to wróg publiczny nr 1 prześladowany przez reżimowe służby sądownie od lat (tak jak Sumliński) - na długo przed tym zanim przyśniła mu się prezydetura. Więc ani sensy w tym ani logiki
PS
Tracisz czas na czytanie nowej wersji Leszka Bubla/Tejkowskiego. Służby zauważyły, że Bubel skompromitował się zupełnie - wszyscy już rozpoznali jego "zaplecze", to sobie założyły "wolną polskę".
Frajer kto traci czas na czytanie tej fałszywki - równie kiepsko skrojonej jak Bubel.
REKLAMAMrowka zaprasza