Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 maja 2015r. o 8:07
W coś trzeba wierzyć :D Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
10114
#alter nieaktywny
7 maja 2015r. o 8:19
~ napisał(a):
alter napisał(a):
~ napisał(a):
napisałam głosował zrobiłem głosowałem

Wiesz co to jest "literówka"?

W przeciwieństwie do twojego klienta - rozumiem że występujesz w roli adwokata - nie wchodziłem na słup "wysokiego napięcia" i nie próbowałem sprawdzać co w drutach "piszczy".
Nominację do "Nagrody Darwina" już ma. Jestem pewny że nagroda go też "nie ominie".

"Bóg z wami" jak mówili Indianie.

Ja wiem co to jest literówka, ale to chyba ty tego nie wiesz. Za często ci się zdarzają te literówki.

Nie wiesz bardzo wiele rzeczy, również co to jest twoje chamstwo i twojego niedoścignionego wzoru. To dopiero paradoks... cham, chama podaje za wzór cnót i kultury osobistej :D hehe

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
13547
#Skaut nieaktywny
7 maja 2015r. o 8:20
"Panna" i nieco innych zachorowało na Kukiza. Choroba nie jest ciężka ale wstydliwa. na szczęście zbiorowa kuracja przewidziana jest na 10-go maja. W poniedziałek będzie już po chorobie. Życzę wiele zdrowia! ;) :D

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
~nn niezalogowany
7 maja 2015r. o 8:28
Wszyscy co głosują na tych którzy nie chcą zmian czyli ma zostać po staremu .Obudźcie się niech będą jednomandatowe okręgi głosujmy na człowieka a nie na partie lub ludzi ,którzy chcą tylko dla siebie dobrze .Paweł Kukiz dobrze mówi ale ten beton wygodny dotej pory nie pozwoli mu na wygrania by się coś zmieniło
~ed niezalogowany
7 maja 2015r. o 8:30
11 Maja to dopiero możemy poważnie zachorować. Tą groźną chorobą jest bronkobulus pospolitycus.
~ niezalogowany
7 maja 2015r. o 10:04
Jednomandatówki mogły być dobre jeszcze 10 lat temu, dziś nic nie zmienią!
Parte doją podatników z kasy i kupią sobie wszystko, niezrzeszony się nie przebije.
W ostatnich wyborach do senatu (jednomandatówka) w Bolesławcu wygrał Michalski z PO, którego w Bolesławcu nikt nie zna!. Wygrał nawet z sekretarzem, którego znają wszyscy. Co by zmieniła jednomandatówka? Nic! Szybciej zadziała pomysł Kowalskiego - obniżenie progu do 1%. Dopiero to może rozhermetryzować System
~ niezalogowany
7 maja 2015r. o 10:05
Pannazdzieckiem napisał(a): W coś trzeba wierzyć

Nawet jak wiara sprzeczna z rozumem ?!
~klucz-nick niezalogowany
7 maja 2015r. o 10:23
~ napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): W coś trzeba wierzyć

Nawet jak wiara sprzeczna z rozumem ?!
wiara sprzeczna z rozumem od 2 000 lat i się kula :P