~ napisał(a): Nie ma się co podniecać takimi gazetowymi ankietami. Każda gazeta jest ukierunkowana na określone grono odbiorców. Być może ta, która przeprowadzała ankietę celuje w elektorat PiS-u. W gazecie, która pisze peany na temat PO mógłbyś pewnie zobaczyć odwrotne proporcje głosów.
Sam możesz tam oddać głos w sondażu, ja oddałem na Dudę.
To jest aktualny sondaż, Bronek ma tylko 22% .
Tak. A jak przyjdzie do wyborów to nie będzie Ci się chciało d... ruszyć sprzed telewizora bo przecież Twój kandydat to "pewniek". Takie ankiety często odnoszą odwrotny skutek. Nie podniecaj się więc ankietami tylko rób swoje i doprowadź sprawę do końca.
~ napisał(a): Tak. A jak przyjdzie do wyborów to nie będzie Ci się chciało d... ruszyć sprzed telewizora bo przecież Twój kandydat to "pewniek". Takie ankiety często odnoszą odwrotny skutek. Nie podniecaj się więc ankietami tylko rób swoje i doprowadź sprawę do końca.
Od kiedy skończyłem 18 lat zawsze jestem na wyborach i czynnie w nich uczestniczę, podobnie będzie i tym razem.
~Wyluzujcie już z tym bubakiem niezalogowany 16 maja 2015r. o 22:01
"I choćby przyszło stu Karolaków I każdy zjadłby trzy miski flaków I choćby nie wiem jak się wytężał. nie popchną Bronka - taki to ciężar. I choć popychać będzie Majchrowski Ciągnąć Saleta i Korzeniowski Nie dadzą rady podsadzić Bronka Puści on tylko głośnego bąka. I choćby Holland to filmowała Z Wajdą i Kutzem ekipa cała. Choćby Olbrychski machał szabelką Gorzały pijąc butelkę wielką A Penderecki wspólnie z Rubikiem By napisali piękną muzykę I choćby film ten zdobył Oscara Bronek to kicha, obciach i siara."
Skaut napisał(a):
8. Powierzył sprawy polityki zagranicznej niekompetentnej i kompletnie nieprzygotowanej p. Fotydze, doprowadzając do znaczącego obniżenia rangi Polski w świecie.
9. Rekomendował na funkcję głowy Państwa L. Kaczyńskiego – najgorszego w historii prezydenta RP.
Wszystkie wymienione "argumenty" równie buraczane jak wybraniec najbardziej buraczany w historii Polski:
Nie ma nawet 1 dziedziny w której wyniki PO choćby tylko przybliżyły się do wyników za PiS.
Nawet jednej: Bredzisław to wyższe podatki, niskie wyniki gospodarcze, drastyczne zadłużenie państwa, 150 mld ukradzione z OFE, wyższy wiek emerytalny, wyższe składki ZUS i nie tylko, trucie Polaków GMO, afera Amber GOLD( PRO Civili, banku Palucha, SKOK Wołomin i wiele innych - poczytajcie "Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego" W.Sumlińskiego).
(Zd)radek Sikorski to apele, by Niemcy nas zajęli, dzielenie Ukrainy z Putinem, robienie laski Amerykanom czy wreszcie kilkakrotne objechanie ziemi prywatnym VW, kiedy 24 na dobę miał własną limuzynę z borowcami do dyspozycji. Jego "dyplomacja" sprowadziła Polskę do poziomu 4 świata.