Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

315
#mir.ko nieaktywny
16 maja 2015r. o 16:10
wczesniej dawali 50 % bronkowi, teraz chcą wykonczyc andrzeja i daja mu 80 :)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~koral niezalogowany
16 maja 2015r. o 16:15
~ napisał(a): Nie ma się co podniecać takimi gazetowymi ankietami. Każda gazeta jest ukierunkowana na określone grono odbiorców. Być może ta, która przeprowadzała ankietę celuje w elektorat PiS-u. W gazecie, która pisze peany na temat PO mógłbyś pewnie zobaczyć odwrotne proporcje głosów.

Sam możesz tam oddać głos w sondażu, ja oddałem na Dudę.
To jest aktualny sondaż, Bronek ma tylko 22% .
~ niezalogowany
16 maja 2015r. o 16:23
Tak. A jak przyjdzie do wyborów to nie będzie Ci się chciało d... ruszyć sprzed telewizora bo przecież Twój kandydat to "pewniek". Takie ankiety często odnoszą odwrotny skutek. Nie podniecaj się więc ankietami tylko rób swoje i doprowadź sprawę do końca.
~koral niezalogowany
16 maja 2015r. o 16:47
~ napisał(a): Tak. A jak przyjdzie do wyborów to nie będzie Ci się chciało d... ruszyć sprzed telewizora bo przecież Twój kandydat to "pewniek". Takie ankiety często odnoszą odwrotny skutek. Nie podniecaj się więc ankietami tylko rób swoje i doprowadź sprawę do końca.

Od kiedy skończyłem 18 lat zawsze jestem na wyborach i czynnie w nich uczestniczę, podobnie będzie i tym razem.
~ niezalogowany
16 maja 2015r. o 21:11
A kogo Ty wybierzesz?
Andrzeja Dudę
80%
Bronisława Komorowskiego
20%
Liczba głosów: 2813

http://www.fakt.pl/polityka/sondaz-duda-wygrywa-druga-ture,artykuly,545174.html
~Wyluzujcie już z tym bubakiem niezalogowany
16 maja 2015r. o 22:01
"I choćby przyszło stu Karolaków I każdy zjadłby trzy miski flaków I choćby nie wiem jak się wytężał. nie popchną Bronka - taki to ciężar. I choć popychać będzie Majchrowski Ciągnąć Saleta i Korzeniowski Nie dadzą rady podsadzić Bronka Puści on tylko głośnego bąka. I choćby Holland to filmowała Z Wajdą i Kutzem ekipa cała. Choćby Olbrychski machał szabelką Gorzały pijąc butelkę wielką A Penderecki wspólnie z Rubikiem By napisali piękną muzykę I choćby film ten zdobył Oscara Bronek to kicha, obciach i siara."
~ niezalogowany
16 maja 2015r. o 23:00
Skaut napisał(a):
8. Powierzył sprawy polityki zagranicznej niekompetentnej i kompletnie nieprzygotowanej p. Fotydze, doprowadzając do znaczącego obniżenia rangi Polski w świecie.
9. Rekomendował na funkcję głowy Państwa L. Kaczyńskiego – najgorszego w historii prezydenta RP.

Wszystkie wymienione "argumenty" równie buraczane jak wybraniec najbardziej buraczany w historii Polski:

Nie ma nawet 1 dziedziny w której wyniki PO choćby tylko przybliżyły się do wyników za PiS.
Nawet jednej: Bredzisław to wyższe podatki, niskie wyniki gospodarcze, drastyczne zadłużenie państwa, 150 mld ukradzione z OFE, wyższy wiek emerytalny, wyższe składki ZUS i nie tylko, trucie Polaków GMO, afera Amber GOLD( PRO Civili, banku Palucha, SKOK Wołomin i wiele innych - poczytajcie "Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego" W.Sumlińskiego).
(Zd)radek Sikorski to apele, by Niemcy nas zajęli, dzielenie Ukrainy z Putinem, robienie laski Amerykanom czy wreszcie kilkakrotne objechanie ziemi prywatnym VW, kiedy 24 na dobę miał własną limuzynę z borowcami do dyspozycji. Jego "dyplomacja" sprowadziła Polskę do poziomu 4 świata.
~Uwaga niezalogowany
17 maja 2015r. o 17:47
Proszę każdego, koniecznie obejrzyjcie ten materiał i sami wyciągnijcie wnioski !!!
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza