Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~Duda niezalogowany
20 maja 2015r. o 17:38
A ja jednak po namyśle sam zagłosuję na KOMOROWSKIEGO i prezes może mi skoczyć!

Dość mam tego poszturchiwania z tylnego fotela !!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
11100
#Blackjack nieaktywny
20 maja 2015r. o 17:41
~Duda napisał(a): A ja jednak po namyśle sam zagłosuję na KOMOROWSKIEGO i prezes może mi skoczyć!

Dość mam tego poszturchiwania z tylnego fotela !!

Kto cię poszturchuje?

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~ niezalogowany
20 maja 2015r. o 17:57
~koral napisał(a): Tylko Duda !! !! ;)

Stworzony przez PO "beton", kłamstwo, ścierwomedia, zaczynają pękać, powinno się nam udać to szambo rozwalić, będzie trochę smrodu, ale później wszystko wróci na dobrą normalną polską drogę.
Tak jak jest teraz być nie może, nikt nie broni interesów polaków, wręcz przeciwnie, obcy kapitał ma się w Polsce lepiej jak rodzime firmy.

Z PO tylko "olimpiady" dla Polaków a pieniądze dla sitwy i zagranicznych inwestorów, jeszcze nam chcą sprzedać polskie lasy i ziemię dla obcego kapitału, bo nas na nią dzisiaj nie stać, ponieważ trzyma się nas w ryzach, żeby tylko Polacy się nie wzbogacili.

GŁOSUJĘ NA DUDĘ !! !! !! :)
~ niezalogowany
20 maja 2015r. o 18:33
A ja głosuję na PREZYDENTA KOMOROWSKIEGO !
~Iza niezalogowany
20 maja 2015r. o 18:43
Pannazdzieckiem napisał(a):
… który każe mi wybierać mniejsze zło. Ja wolę większe dobro :D Głosowałem na Kukiza ….

Panna, stanu idealnego raczej nigdy nie będzie, ale lepiej obstawiać to, co nas bardziej do niego przybliża. Władzę trzeba kontrolować , a rozliczać w wyborach, bo jest z nadania wyborczego.

Oddanie teraz głosu nieważnego przez osoby oczekujące zmian lub bojkot wyborów miałyby sens wówczas, gdyby różnica w sondażach między kandydatami była znacząca. Obecnie szanse są mniej więcej wyrównane i nie można wykluczyć zwycięstwa B. Komorowskiego. Dlatego teraz racjonalniej jest zagłosować na A. Dudę, a jesienią na partię / ruch obywatelski Kukiza, bo PiS nie jest w stanie rządzić samodzielnie, musi wejść w koalicję, a wówczas można dyktować warunki, poza tym prezydent opozycyjnej partii może całkiem skutecznie blokować , czy utrudniać konieczne zmiany, bo takie ma możliwości.
Taka jest moja ocena, a „ państwo istniejące tylko teoretycznie” mi nie pasi.

Pozdrawiam :)
~ niezalogowany
20 maja 2015r. o 19:29
glosuje na pana Komorowskiego zmniejszy lata pracy
11855
#Adelajda nieaktywny
20 maja 2015r. o 19:45
~ napisał(a): glosuje na pana Komorowskiego zmniejszy lata pracy

Jakiś Ty biedny człowieku marny, własnego zdania Ci brak, łykasz wszystko co w telewizji, a ta ewidentnie promuje Komorowskiego. Ten, nagle przebudzony z kilkuletniego snu, pobudzony chyba dopalaczami, od tygodnia rzuca obietnicami na prawo i lewo, a w duchu się śmieje z własnego elektoratu, że taki głupi i naiwny. 5 lat już go macie, nic dobrego nie zrobił, a wy nadal wierzycie w to że teraz Komor się nagle zmieni.
8375
#GosiaG nieaktywny
20 maja 2015r. o 20:12
Adelajda napisał(a):
~ napisał(a): glosuje na pana Komorowskiego zmniejszy lata pracy

Jakiś Ty biedny człowieku marny, własnego zdania Ci brak, łykasz wszystko co w telewizji, a ta ewidentnie promuje Komorowskiego. Ten, nagle przebudzony z kilkuletniego snu, pobudzony chyba dopalaczami, od tygodnia rzuca obietnicami na prawo i lewo, a w duchu się śmieje z własnego elektoratu, że taki głupi i naiwny. 5 lat już go macie, nic dobrego nie zrobił, a wy nadal wierzycie w to że teraz Komor się nagle zmieni.

Nic takiego PK nie obiecuje , w polsatowskim "trzech na jednego" , dość szczegółowo wyjaśnił dlaczego nie można obniżyć wieku emerytalnego ..

Lilith ^^
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza