Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wróżki z okolic Bolesławca

~Słońce niezalogowany
7 kwietnia 2015r. o 18:34
Znacie jakieś dobre wróżki lub jasnowidzów z okolic? Czy możecie pozytywnie zweryfikować ich przepowiednie jeśli korzystaliście?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Słońce niezalogowany
7 kwietnia 2015r. o 23:47
Nikt nic?
~ niezalogowany
8 kwietnia 2015r. o 0:13
Tylko matoły średniowieczne zacofańce wierzą w takie pierdoły :D :P
~xl niezalogowany
8 kwietnia 2015r. o 0:25
~Słońce napisał(a): Znacie jakieś dobre wróżki lub jasnowidzów z okolic? Czy możecie pozytywnie zweryfikować ich przepowiednie jeśli korzystaliście?

A ty co nieszczęścia szukasz? Zabawa w okultyzm źle się kończy .Uważają w co się zaczynasz bawić a uwierz mi to nie jest tylko niewinna zabawa
~ niezalogowany
8 kwietnia 2015r. o 5:38
A znacie jakiś czarnoksiężników? w okolicach B-c
10630
#CNC nieaktywny
8 kwietnia 2015r. o 7:12
~ napisał(a): Tylko matoły średniowieczne zacofańce wierzą w takie pierdoły :D :P [/idealna odpowiedz :) ja znam parę czarownic :) [img=1428469927_nx7q64n.jpg]
~ niezalogowany
8 kwietnia 2015r. o 8:13
Według mnie nie powinno się korzystać z takich usług. Z doświadczenia wiem (bo były takie przypadki i w rodzinie i u znajomych), że osoba która była u wróżki, później spotykały nieszczęścia albo popadała w różne skrajności emocjonalne, także alkoholizm, próby samobójcze itd.

myślę, że to jednak jest jakaś "moc nieczysta", skoro wróżka coś nam daje w postaci przepowiedni, to też coś bierze w zamian.. wierzę że istnieją takie, które rzeczywiście mogą przepowiedzieć coś co się stanie w przyszłości, ale czy to nie jest sprzedanie duszy diabłu za chciwość wiedzy o przyszłości ???

to tylko takie moje przemyślenia, ale może ktoś jeszcze ma podobne odczucia
~Słońce niezalogowany
8 kwietnia 2015r. o 8:35
Po części się zgodzę, bardzo ważne jest odcięcie energetyczne od wróżki. Odciąć się można poprzez zapłatę lub szczere podziękowanie (to jedne z kilku metod). Natomiast nie demonizowałabym aż tak tych praktyk, bardziej niekorzystne energetycznie są tak naprawdę rytuały kościelne w których wielu uczestniczy nie zdając sobie sprawy z konsekwencji duchowych.
A tak na marginesie to było w dziejach religii wielu proroków przepowiadających przyszłość ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza