~ napisał(a): A znacie jakiś czarnoksiężników? w okolicach B-c
~Słońce napisał(a): Po części się zgodzę, bardzo ważne jest odcięcie energetyczne od wróżki. Odciąć się można poprzez zapłatę lub szczere podziękowanie (to jedne z kilku metod). Natomiast nie demonizowałabym aż tak tych praktyk, bardziej niekorzystne energetycznie są tak naprawdę rytuały kościelne w których wielu uczestniczy nie zdając sobie sprawy z konsekwencji duchowych.
A tak na marginesie to było w dziejach religii wielu proroków przepowiadających przyszłość ;)
Zastosowana autokorekta
~Oświecony napisał(a): Klucz nick - Chyba zatem nie miałeś do czynienia nigdy z porządnym wróżbitą i nie masz żadnego pojęcia o Wiedzy Pierwotnejnie miałem do czynienia i nie chcę mieć,głupoty durnoty i ciemnota,każdy sposób jest dobry aby ciemnemu ludowi wyciągnąć kase z kieszeni,lotto,automaty,różnego rodzaju gry,tj tzw podatek od głupoty,ja mówie sobie co mam robić ,a nie niby wróżka,skoro yo dobra wróżka to niech zaczaruje nasz kraj żeby takiej biedy nie było.każdy kto pisze że chodzi do wróżki powinien się przebadać psychiatrycznie. :P
Harpia napisał(a): Mogę polecić Izę Błaszkowską - tarocistkę, tel. 722 329 216. To, co ona za pomocą kart wykonuje, to bardziej praca nad sobą i rozwój osobisty. Bez mieszania kotem w kotle... :P
W brew pozorom twardo i logicznie stąpająca po ziemi osoba.
~klucz-nick napisał(a):~Oświecony napisał(a): Klucz nick - Chyba zatem nie miałeś do czynienia nigdy z porządnym wróżbitą i nie masz żadnego pojęcia o Wiedzy Pierwotnejnie miałem do czynienia i nie chcę mieć,głupoty durnoty i ciemnota,każdy sposób jest dobry aby ciemnemu ludowi wyciągnąć kase z kieszeni,lotto,automaty,różnego rodzaju gry,tj tzw podatek od głupoty,ja mówie sobie co mam robić ,a nie niby wróżka,skoro yo dobra wróżka to niech zaczaruje nasz kraj żeby takiej biedy nie było.każdy kto pisze że chodzi do wróżki powinien się przebadać psychiatrycznie. :P