Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

znachor w gromadce

~Lux niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 9:52
Blackjack napisał(a): Leczy czymś innym niż ręce ;), ale ciemnogród..... wstyd...wierzyć w takie rzeczy...

BLACK jack :D :D :D

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~krystyna niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 13:17
nie radze chodzic do tego lekarza tak leczy ludzi ze na drugi dzien mozna wyladowac w szpitalu od jego metod tak jak to byl przypadek.
11100
#Blackjack nieaktywny
18 kwietnia 2015r. o 15:51
~!!! napisał(a): Skoro to taki ciemnogród ,to po co w ogóle Bierzesz w tym udział. ???? widocznie Cię interesuje skoro to Czytasz.!!!

Tylda jak umiesz czytać, to zobacz mój podpis, może zrozumiesz czemu tu jestem.
BJ

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~? niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 20:31
i jak tam znachor ? leczy ? czy leci w kulki? bo nie wiem czy sie wybierac.
~blackjack niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 20:54
~? napisał(a): i jak tam znachor ? leczy ? czy leci w kulki? bo nie wiem czy sie wybierac.

jedź, jedź może na głowę trochę podleczy.
~Maryla niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 21:03
No wlasnie slyszalam ze tam same psychole chodza.
~big niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 21:06
Jakaś szeptucha z Podlasia przyjechała :P
~Igo niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 21:13
Ale w jakich godzinach on przyjmuje? u kogo ? jest wogole jakis szyld albo reklama ? bo nie wiadomo jak sie dostac do tego specjalisty.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza