Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie jest praca???

~ niezalogowany
22 kwietnia 2015r. o 21:17
najlepsze jest to ze ludzie ktorzy nie chca/ gardza praca za 1500 (na poczatek) to nigdy pracy nie znajda, bo jaki pracodawca bedzie chcial zaplacic wiecej komus kto nie ma doswiadczenia, nigdzie nie pracowal, nie ma w papierach zadnej pracy, nawet tej za 1500 ..

powodzenia z takim mysleniem " nie bede robil za najnizsa " w koncu obudzicie sie z reka w nocniku

radzilbym brac nawet ta z najnizsza i traktowac ja jak doswiadczenie, w miedzy czasie szukac czegos lepszego, ale pracowac, nie siedziec w domu, bo posada za 5 tys z nieba nie spadnie od tak
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~hahaha niezalogowany
22 kwietnia 2015r. o 21:26
~ napisał(a): najlepsze jest to ze ludzie ktorzy nie chca/ gardza praca za 1500 (na poczatek) to nigdy pracy nie znajda, bo jaki pracodawca bedzie chcial zaplacic wiecej komus kto nie ma doswiadczenia, nigdzie nie pracowal, nie ma w papierach zadnej pracy, nawet tej za 1500 ..

powodzenia z takim mysleniem " nie bede robil za najnizsa " w koncu obudzicie sie z reka w nocniku

radzilbym brac nawet ta z najnizsza i traktowac ja jak doswiadczenie, w miedzy czasie szukac czegos lepszego, ale pracowac, nie siedziec w domu, bo posada za 5 tys z nieba nie spadnie od tak

jak praca to tylko za granica,ale napewno nie w boleslawcu i okolicach,bo jak ktos pracuje za najnizsza krajowa,to naprawde widocznie nie ma co z soba zrobic i jest desperatem!!!
~człowiek honoru III niezalogowany
22 kwietnia 2015r. o 21:41
pracowałem i zarabiałem po 10 tys /mesiecznie i nie jestem po studiach ! ale za 1500 zeta robic na byle chama w zyciu bym nie poszedł!
11855
#Adelajda nieaktywny
22 kwietnia 2015r. o 21:44
~ napisał(a): najlepsze jest to ze ludzie ktorzy nie chca/ gardza praca za 1500 (na poczatek) to nigdy pracy nie znajda, bo jaki pracodawca bedzie chcial zaplacic wiecej komus kto nie ma doswiadczenia, nigdzie nie pracowal, nie ma w papierach zadnej pracy, nawet tej za 1500 ..

Jesteś jednym z tych łaskawych pracodawców, zgadłam?
~majętny Stef niezalogowany
22 kwietnia 2015r. o 21:47
~ napisał(a):
jednoczesnie ustanowic place minimalna 2 tys zl netto

Jeżeli do tej pory nikt tego nie zrobił to nikt tego zrobić nie chce albo się boi to zrobić z jakiegoś powodu.
~majętny Stef niezalogowany
22 kwietnia 2015r. o 21:56
~ napisał(a): najlepsze jest to ze ludzie ktorzy nie chca/ gardza praca za 1500 (na poczatek)...

1500 zł (a nawet więcej) to się zarabiało 15 lat temu i dzisiaj też się tak zarabia :D
Ile u ciebie trwa początek?
20 lat?

Jeżeli jesteś uczciwy albo masz więcej niż 35 lat to przypomnij sobie jakie zarobki mieli ludzie 15 lat temu w Zehnderze ,IBFie czy Polfie i zobacz jakie mają teraz.
Zarobki w Bolesławcu obniżyły się przez ostatnie 15 lat i w tym twierdzeniu w ogóle nie ma ściemy.
Wystarczy popytać i się dowiesz.
~:) niezalogowany
22 kwietnia 2015r. o 22:51
Niemądrze mówicie, bo jeśli nie ma żadnej pracy to i za 1500 warto pójść, no ale najbardziej leniwi najwięcej wybrzydzają.
I nie jestem pracodawcą. Zaczynałam od umowy zlecenie kilka lat temu za 1000 zł, dzięki tej pracy i zaangażowaniu po kilku miesiącach pracodawcy sami dzwonili z propozycją, zostałam zatrudniona z polecenia za naprawdę godne warunki i pieniądze. Regularnie co kilka miesięcy do tej pory ktoś dzwoni z propozycją pracy.No ale żeby dostać to też trzeba coś dać. Od siebie. I ruszyć tyłek, nie cżekać na mannę z nieba.
~ niezalogowany
22 kwietnia 2015r. o 23:30
"Czy się stoi czy się leży 2000 się należy" - kto to jeszcze pamięta?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza