Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gliniady w tym roku nie będzie
~Malkon niezalogowany
1 maja 2015r. o 20:08
Rozumiem, że jest problem. Większość od razu wskazała winnego, ale czy nie można pokazać temu "winnemu, że można coś zrobić bez jego łaski. W Bolesławcu jest mnóstwo firm, które za pokazanie ich logo na banerach informujących o gliniadzie mogłyby sypnąć groszem. Pan Bogusław ma trudny charakter i nie uwzględnia, że nie wszyscy go muszą lubieć. Powinien jednak pokazać, na przekór tym rzucającym mu kłody pod nogi, że jego będzie na wierzchu. Składanie oświadczeń typu elaborat jest nie na miejscu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~też tylda niezalogowany
1 maja 2015r. o 20:11
Zdaje się , że życie nie znosi pustki. Pan Nowak oddał "Gliniadę" w ręce pana Romana.
~jestem w szoku niezalogowany
1 maja 2015r. o 20:13
Jeśli to prawda, że życzył Pan sobie za ten przemarsz ludzi umazanych gliną 45.000 złotych, to ja się zapytam co stanowi, że ta godzina happeningu tyle kosztuje??? Nawet te zaproponowane 15.000 przez drugą stronę, to w mojej ocenie dużo za dużo... Informacja o kwotach wzięta jest z artykułu z pokrewnego portalu.
~ niezalogowany
1 maja 2015r. o 20:36
~jestem w szoku napisał(a): Jeśli to prawda, że życzył Pan sobie za ten przemarsz ludzi umazanych gliną 45.000 złotych, to ja się zapytam co stanowi, że ta godzina happeningu tyle kosztuje??? Nawet te zaproponowane 15.000 przez drugą stronę, to w mojej ocenie dużo za dużo... Informacja o kwotach wzięta jest z artykułu z pokrewnego portalu.

Gliniada to nie tylko parada glinoludów. W poprzednich latach w ramach Gliniady odbywały się różne imprezy przez cały dzień.
Ile kosztuje ceramiczna parada i imprezy przez cały dzień?
~zainteresowany niezalogowany
1 maja 2015r. o 21:26
~ napisał(a):
~jestem w szoku napisał(a): Jeśli to prawda, że życzył Pan sobie za ten przemarsz ludzi umazanych gliną 45.000 złotych, to ja się zapytam co stanowi, że ta godzina happeningu tyle kosztuje??? Nawet te zaproponowane 15.000 przez drugą stronę, to w mojej ocenie dużo za dużo... Informacja o kwotach wzięta jest z artykułu z pokrewnego portalu.

Gliniada to nie tylko parada glinoludów. W poprzednich latach w ramach Gliniady odbywały się różne imprezy przez cały dzień.
Ile kosztuje ceramiczna parada i imprezy przez cały dzień?

Gliniada to konkursy i happeningi, to zaangażowanie setek osób
na tę kwotę składają się koszty transportu, gliny, maszyn które trzeba naprawić itp, o strojach nie wspomnę.
~johnson niezalogowany
1 maja 2015r. o 21:33
Pan Nowak nie raz machał szabelką przed nosem Panu Romanowi, tak jak niegdyś w Gruzji Lesio Kaczyński machał Putinowi szabelką.......i wiemy jak to się dla Lesia skończyło. Chłopaki przestańcie machać sobie szabelkami przed nosem po co Wam to? Ile Wam do końca zostało? co chcecie zwojować? Nie lepiej zostawić po sobie dobre wspomnienia????......trzeba przyznać że GLINIADA to fajny pomysł i trzeba go kontynuować,,,,,nie prawdasz????.....kłócicie się o 30 000??????? co ja dzieciom i wnukom mam powiedzieć.............?????????
10630
#CNC nieaktywny
1 maja 2015r. o 21:35
stop cwaniactwu i promocji własnej osoby :> jestem za likwidacją !! inicjatywa była ok , ale później zrobiło sie zarabianie :>
~Krystyna niezalogowany
1 maja 2015r. o 21:41
Może BOK lub Urząd Miasta opublikuje wreszcie jakiego rzędu pieniądze wydawane są na pokaz sztucznych ogni oraz koncerty tak zwanych "gwiazd".
Wydaje mi się, że wtedy okaże się, że Gliniada wcale tak dużo nie kosztuje, a jest wydarzeniem jedynym w swoim rodzaju, tyle tylko, że nie patronuje jej prezydent.
Buta i arogancja władz pogrzebie kolejną imprezę znakomicie promującą nasze miasto, a prezydent będzie nagradzał działania, które z promocją mają niewiele wspólnego. Kiedy wreszcie mieszkańcy się opamiętają? Boję się, że wtedy już będzie za późno, zostaniemy daleko w tyle.
Oj, przepraszam, miasto będzie zabiegało o nagrody i pozyskiwało kolejne miasta partnerskie ( 49 Euro dzienna dieta), za nasze pieniądze, a my mamy z tego wielkie nic.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza