Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gliniady w tym roku nie będzie
~mm niezalogowany
1 maja 2015r. o 21:45
Szkoda że niszczy się incjatywę społeczną w tego rodzaju działalności. Nie mamy w Bolesławcu drugiego takiego ruchu jak Gliniada, który by łączył bolesławieckie społeczeństwo. Żal że osobiste uprzedzenia władz miejskich i kierownictwa dużej instytucji kultury niszczą takie"pospolite społeczne ruszenie". Wiadomo że czasie organizacji takiej imprezy jak Gliniada, zawsze wybije się jednostka która może "zaszkodzić" obecnej władzy. Takie imprezy muszą mieć swojego mentora i tego nie zmienimy.
Władze miejskie powinny mieszkańców łączyć, a nie dzielić, jak to w tym momencie robią. Przestrzeń miejska jest dla wszystkich a nie tylko dla wybranych, chwalących politykę Prezydenta miasta. Miasto powinno znaleźć środki finansowe na Glinadę. Jesteśmy zbyt małym miastem aby tracić taką fajną imprezę. Rezygnacja z Gliniady będzie wielką szkodą dla Naszego miasta i BŚC. Panie Prezydencie pora przestać bujać w obłokach i zejść na ziemię oraz dla dobra wspólnego sfinansować Gliniadę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~też tylda niezalogowany
1 maja 2015r. o 22:03
Ciekawe czy stać by było miłościwie panującego nam prezydenta aby co jakiś czas, na wyszedł z ratusza i zadał kilku przechodniom pytania np. "Dzień dobry, jestem prezydentem tego miasta,chciałbym dowiedzieć się jak panu/pani żyje się w naszym mieście, czego brakuje a czego jest za dużo, co by pan/pani zmienił/ła? " itp. ???
~iga niezalogowany
1 maja 2015r. o 22:29
X lat temu pracowalam w jednym z marketow czesto robil tam zakupy Pan Nowak i zawsze podchodzac do kasy nawet nie patrzal w strone pracownika nigdy nie zdarzylo sie zeby powiedzial dzien dobry czy dowidzenia nigdy nawet nie dal pieniedzy tylko rzucal je jak smieciowi, jakby byl h...j wie kim a my kasjerki zwykle smiecie od tego czasu mam na jego temat bardzo zle zdanie i rzaczej juz nigdy go nie zmienie dlatego tez ciezy mnie fakt ze gliniady nie bedzie :-) a p Nowakowi moge zyczyc tylko wiecej pokory i szacunku do innych
~Ona niezalogowany
1 maja 2015r. o 22:43
~iga napisał(a): X lat temu pracowalam w jednym z marketow czesto robil tam zakupy Pan Nowak i zawsze podchodzac do kasy nawet nie patrzal w strone pracownika nigdy nie zdarzylo sie zeby powiedzial dzien dobry czy dowidzenia nigdy nawet nie dal pieniedzy tylko rzucal je jak smieciowi, jakby byl h...j wie kim a my kasjerki zwykle smiecie od tego czasu mam na jego temat bardzo zle zdanie i rzaczej juz nigdy go nie zmienie dlatego tez ciezy mnie fakt ze gliniady nie bedzie :-) a p Nowakowi moge zyczyc tylko wiecej pokory i szacunku do innych

zapraszam do Biedronka przy ul Willowa . Tam Nowak czasami coś kupuję i zawsze jest miły . Proszę spytać pracowników ;)
~!@!@! niezalogowany
1 maja 2015r. o 22:47
Łatwo krytykować , ale spróbuj samemu coś zrobić dla promocji miasta, to zobaczymy co potrafisz.
~ niezalogowany
1 maja 2015r. o 22:50
~mm napisał(a): . Nie mamy w Bolesławcu drugiego takiego ruchu jak Gliniada, ...

Na całe szczęście !!
~Pływak niezalogowany
1 maja 2015r. o 22:59
Kij z gliniadą, mamy kolejny basen z usługą wyrywania włosów z d...y :)
~fani niezalogowany
1 maja 2015r. o 23:03
~jestem w szoku napisał(a): Jeśli to prawda, że życzył Pan sobie za ten przemarsz ludzi umazanych gliną 45.000 złotych, to ja się zapytam co stanowi, że ta godzina happeningu tyle kosztuje??? Nawet te zaproponowane 15.000 przez drugą stronę, to w mojej ocenie dużo za dużo... Informacja o kwotach wzięta jest z artykułu z pokrewnego portalu.

proszę się zgłosić do Pani Manager Gliniady , idę o zakład że przedstawi kosztorys . Nawet byle taśma klejąca kosztuje 2 zł ....nic nie jest za darmo . Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza