Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Markantierz

~ niezalogowany
28 lipca 2015r. o 16:54
Moim zdaniem ten temat to jakaś pseudo reklama. Nie dawno byl temat jaki biznes założyć i tam gościu niszy szukał i właśnie o tym pisał.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 lipca 2015r. o 17:15
fobiak napisał(a): jesli z twoja rura jest az tak zle, to ty nie potrzebujesz fachowca, ktory nabyl wiedze droga doswiadczen i rutyne przez lata wchaniania tajemnic, ty potrzebujesz specjaliste, wyksztalciucha do twojej rury.

Przede wszystkim praktyka. Bajkopisarza nie potrzebuję :P
~Ta niezalogowany
28 lipca 2015r. o 19:24
~ napisał(a):
fobiak napisał(a): jesli z twoja rura jest az tak zle, to ty nie potrzebujesz fachowca, ktory nabyl wiedze droga doswiadczen i rutyne przez lata wchaniania tajemnic, ty potrzebujesz specjaliste, wyksztalciucha do twojej rury.

Przede wszystkim praktyka. Bajkopisarza nie potrzebuję :P

No i właśnie dlatego potrzeba mi prawdziwego markantierza.
2161
#fobiak nieaktywny
28 lipca 2015r. o 20:18
~Ta napisał(a):
~ napisał(a):

moj dziadek byl markantierzem, czesto go podgladalem przy robocie, zostaly po nim narzedzia i troche materialu, mam to na poddaszu w skrzyni, ja sie za to nie biore bo mam lewe rece ale ktos kto ma smykalke by sobie poradzil, jesli tobie zalezy na tej skrzyni to moge tobie odstapic przystepnie ale ja jej nie bede znosil po schodach.
~ta niezalogowany
28 lipca 2015r. o 22:32
fobiak napisał(a):
~Ta napisał(a):
~ napisał(a):

moj dziadek byl markantierzem, czesto go podgladalem przy robocie, zostaly po nim narzedzia i troche materialu, mam to na poddaszu w skrzyni, ja sie za to nie biore bo mam lewe rece ale ktos kto ma smykalke by sobie poradzil, jesli tobie zalezy na tej skrzyni to moge tobie odstapic przystepnie ale ja jej nie bede znosil po schodach.

A możesz sprawdzić, czy są w tej skrzyni bliszki i krompki?
2161
#fobiak nieaktywny
29 lipca 2015r. o 9:39
moge sprawdzic, ale nie wiem ktore sa ktore, czy one maja po dwie dziurki czy te bez dziurek, te paskie czy to te ciezsze sztancowane bez obrobki, widzialem, ze niektore maja wzorki i sa platerowane i anodowane.
opisz mi dokladnie jak one wygladaja bo sie nie polapie sam.
~ niezalogowany
29 lipca 2015r. o 10:28
~ napisał(a): Moim zdaniem ten temat to jakaś pseudo reklama. Nie dawno byl temat jaki biznes założyć i tam gościu niszy szukał i właśnie o tym pisał.

Też mi się wydaje że to fobiak chce wejść na bolesławiecki rynek z usługami markantierskimi i robi sobie darmową reklamę.
10247
#TA nieaktywny
29 lipca 2015r. o 12:30
Fobiak, inetersują mnie takie krompki jak na załączonym obrazku:
[img=1438165859_zlazk3l.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!