Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Markantierz

~ta niezalogowany
27 lipca 2015r. o 22:32
~ten napisał(a): Kontakty mam funkowane, ale zgrubnie.

Ale mnie tylko bliszki interesują.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~basia niezalogowany
28 lipca 2015r. o 8:49
TA napisał(a): Czy ktoś ma namiar na dobrego markantierza w Bolesławcu lub okolicy?

No i udało ci się go znaleźć? Mnie wkrótce czeka remont w kluwarni i też mi będzie potrzebny.
~Gosia niezalogowany
28 lipca 2015r. o 14:19
To ja też proszę o info!
~Zosia niezalogowany
28 lipca 2015r. o 14:45
Nie podawajcie Gosi namiarów na markantierza.
Ostatnio jej dałam kontakt do mojego hydraulika i tyle go widziałam. Przeprowadził się do niej na stałe i się nie odzywa. A tu mi trzeba przepchać rurę i co mam zrobić? A taki był dobry fachowiec ;(
2161
#fobiak nieaktywny
28 lipca 2015r. o 15:16
rure to ja ci moge przebchac na blicher do tego nie potrzeba fachowca
~ niezalogowany
28 lipca 2015r. o 15:44
~PUP napisał(a): Pytałem się w PUP-ie o markantierza. Mają tam ogłoszenie od roku, że jest wolne stanowisko w jednej z firm w Bolesławcu.

Kolejny dowód na to, że ten temat to pitolenie o niczym :P Sprawdzam stronę urzędu pracy, chodzę tam od pół roku i żadnego markantierza tam nie widziałem. No chyba, że ogłoszenie jest wywieszone w pokoju 9 i 1/2. Aby tam wejść trzeba się rozpędzić ostro w kierunku ściany pomiędzy pokojami 9 i 10 :d

~ niezalogowany
28 lipca 2015r. o 16:13
fobiak napisał(a): rure to ja ci moge przebchac na blicher do tego nie potrzeba fachowca

I tu się mylisz. Fachowość przy takich pracach jest jak najbardziej pożądana :P
2161
#fobiak nieaktywny
28 lipca 2015r. o 16:42
jesli z twoja rura jest az tak zle, to ty nie potrzebujesz fachowca, ktory nabyl wiedze droga doswiadczen i rutyne przez lata wchaniania tajemnic, ty potrzebujesz specjaliste, wyksztalciucha do twojej rury.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.