hans napisał(a): Na Gdańskiej 29 września minął termin wymiany dekodera ,nikt się nie pojawił od tego dnia nie ma tel.cyfrowej,telefonów/mam trzy nr.UPS /nie odpowiadają.Totalny bałagan .Radźcie co robić?
~wsciekla napisał(a): Tak?! A ja mam wrażenie, że potrafi. Tylko trzeba się kontaktować z odpowiednimi ludźmi. Gadalam z monterami. Przychodza jeżeli szanowny klient umowil się bezpośrednio z boleslawcem. Papiery wysylaja Katowice z terminem, a b-c nic o tym nie wie. Na to tym polega problem tego co się dzieje. A wy się wyrzywacie na ludziach. Umowcie się raz z osoba z b-ca i daje glowe ze monter będzie. Mam wrazenie, że to sami nie potraficie załatwić tego jak na lezy a potem warczycie. Sprawdzajcie z kim się umawiacie na termin a potem gadajcie z ta sama osoba w razie W, a nie świrujcie.O,przepraszam tu nie masz racji,byłam umówiona właśnie z Bolesławcem.Dalej nie chce mi się pisać ile zdrowia straciłam...jak też wiele innych osób,poczytaj sobie wypowiedzi... !!
~wsciekla napisał(a): Tak?! A ja mam wrażenie, że potrafi. Tylko trzeba się kontaktować z odpowiednimi ludźmi. Gadalam z monterami. Przychodza jeżeli szanowny klient umowil się bezpośrednio z boleslawcem. Papiery wysylaja Katowice z terminem, a b-c nic o tym nie wie. Na to tym polega problem tego co się dzieje. A wy się wyrzywacie na ludziach. Umowcie się raz z osoba z b-ca i daje glowe ze monter będzie. Mam wrazenie, że to sami nie potraficie załatwić tego jak na lezy a potem warczycie. Sprawdzajcie z kim się umawiacie na termin a potem gadajcie z ta sama osoba w razie W, a nie świrujcie.Tak? Ja mialam duzo szczescia ze przyszli i zamontowali w podanym terminie jak widze chociaz nie umawialam sie z zadnym konkretnym monterem. Wczoraj bedac z kolezanka do ktorej nikt nie przyszedl i od kilku dni nie ma telewizji spotkalysmy przed blokiem montera-na pytanie kolezanki kiedy przyjdzie ktos nie potrafil odpowiedziec twierdzac ze on leci po adresach z listy wiec z zadnym monterem nie mozna sie dogadac jak widac wiec nie pisz zeby sprawdzic z kim sie kto umawia bo tak naprawde nikt z ludzi nie wie ktory monter u kogo bedzie a ani w liscie ani na kartce na klatce takiej informacji nie ma. Jak B-c nic nie wie jak oni sami naklejali kartki na drzwiach?! :>