Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Życie w rytmie Zumby!
~kocham zumbe niezalogowany
18 września 2015r. o 18:55
~;))) napisał(a): Również chodzę na zumbe w krasniku i jest taka sama jak tak na bielskiej w Bolesławcu więc nie wiem o co tu spina ze za darmo to gorzej ... każdy chodzi tam gdzie uważa że jest lepiej więc może skoro byliście w jednym miejscu nie oceniacie innych ?!

a skąd wiesz ze chodzilam tylko do Karoli..,przez rok chodzilam we wrocku do jednego z najlepszych instruktorów w Polsce więc wiem co mówię... nic w życiu nie ma za darmo więc i dobrej Zumby za darmo nie znajdziecie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Marta niezalogowany
20 września 2015r. o 10:56
Moim skromnym zdaniem warto jest zapłacić 50 zł za karnet u licencjonowanego instruktora Zumby, jakim jest Karolina i dostać oryginalny produkt, a nie tylko półprodukty, ot i moje zdanie :) A na zajęcia do Karoli chodzę w Osiecznicy od roku i jeszcze się nie zawiodłam :)
~To nie zumba niezalogowany
21 września 2015r. o 10:25
Pani Monika nie prowadzi zumby ponieważ nie ma instruktora, ani nie płaci licencji. Zawsze to powtarza na zajęciach.
~Nie ma co porównywać.... niezalogowany
21 września 2015r. o 13:35
~kocham zumbe napisał(a):
~ula napisał(a): W domu kultury w Kruszynie w ubiegłym roku ZUMBA była za darmo !
2
nie moge zrozumieć ludzi dla których to ze cos jest za darmo jest najwazniejsze! to ze te panie nie mają licencji i robią to nielegalnie to jedna rzecz a to ze ich jakość prowadzonych zajęć jest żadna to druga... ale jak slysze ze ktos sie podnieca tym ze cos jest za darmo to doprowadza mnie do szału ! taka ludzka okropna natura grosza żałują a na poakaz wielcy bogacze! ludzie jak ja bym wiedziała ze cos jest za darmo to bym sie tym nawet nie zainteresowała! za jakość sie placi.. a ludzie nie bądzcie tacy skąpi bo to jest nienormalne.....

Te panie nie robią tego nielegalnie. To są bezpłatne zajęcia dla mieszkańców gminy organizowane przez GOKiS. Te panie nie prowadzą Zumby, tylko zajęcia rekreacyjne z elementami tańca i fitnessu (kto był ten widział). Te panie nie mają licencji na prowadzenie zumby i nigdy tego nie ukrywały. Te panie nie mają wpływu na to jak uczestnicy nazywają te zajęcia.

Pani Karolina prowadzi profesjonalne zajęcia zumby i robi to bardzo dobrze i z sercem - a panie, które prowadzą bezpłatne zajęcia w gminie prowadzą również swoje zajęcia z sercem - są to innego rodzaju zajęcia niż pani Karoliny ale też starają się bardzo i dają z siebie wszystko.

Nie ma co porównywać zajęć pań z gminy do zajęć pani Karoliny, bo tu nie ma żadnego porównania. Zupełnie inne poziomy, zupełnie inne zajęcia, zupełnie inny styl.

Nie ma też co krytykować ani co porównywać. Każdy wybiera to co lubi i na co go stać.

A profesjonalne zajęcia Zumby w Bolesławcu prowadzi tylko pani Karolina. Pani Monika z Nowogrodźca prowadzi aquazumbę na
termach i ona również jest licencjonowanym instruktorem.
~;))) niezalogowany
22 września 2015r. o 9:08
Zwał jak zwal na co tu taka spina o licencjach tutaj wyskakujecie A komuś tu to chyba żal dupe ściska ze tę wioskowe ćwiczenia cieszą się większą popularnością niż ta wasza boleslawiecka Zumba !
~ niezalogowany
22 września 2015r. o 9:31
Otwórz jutro budę z hamburgerami, nazwij ją McDonalds... i dziw się później, że ktoś ma pretensje o to.
~ niezalogowany
22 września 2015r. o 9:32
~kobabcmmbe napisał(a):
~;))) napisał(a): Również chodzę na zumbe w krasniku i jest taka sama jak tak na bielskiej w Bolesławcu więc nie wiem o co tu spina ze za darmo to gorzej ... każdy chodzi tam gdzie uważa że jest lepiej więc może skoro byliście w jednym miejscu nie oceniacie innych ?!

a skąd wiesz ze chodzilam tylko do Karoli..,próżno ale rok chodzilam we wrocku do jednego z najlepszych instruktorów w Polsce więc wiem co mówię... nic w życiu nie ma za darmo więc i dobrej Zumby za darmo nie znajdziecie

Gdyby babacia miała wady to by była dziadkiem. O co tyle szumu bo ktoś robi coś fajnego i to Was tak megasnie boli ?! Chwalisz się bo we Wrocku byłaś wielkie mi coś jak czytam wasze komentarze o treści " zumby " i jechanie ćwiczeń taneczno aerobowych w wioskach zastanawiem się czy nie macie nic lepszego do roboty w domu ?! no ale reklamę trzeba zrobić w końcu nie ma nic lepszego od zazdrości
~ niezalogowany
22 września 2015r. o 12:43
~ napisał(a): Otwórz jutro budę z hamburgerami, nazwij ją McDonalds... i dziw się później, że ktoś ma pretensje o to.

Tak co racja to racja. Słowo Zumba jest znakiem opatentowanym, ale to tylko nadal słowo. Ważna jest jakość a ja byłam i tu, i tu, i na zajęciach w szkole podstawowej nr 4 (jak jeszcze były). Jak dla mnie wszędzie jest (było) dobrze. Spociłam się nieźle i endorfiny skoczyły ku górze. I o to chodzi!!!!

Na wiosce jest mi tak samo dobrze jak i w Bolesławcu. Po co ta cała spina. Każdy chodzi tam gdzie uważa. Po co ta cała zadyma i niepotrzebna wymiana zdań.

Najważniejsze, że się ćwiczy i dobrze bawi - a gdzie... czy to ważne. Każdy tam, gdzie mu odpowiada.

Bawcie się, tańczcie i tak jak Karolina rozpowszechniajcie dobrą energię.

Dziś w Gimnazjum nr 2 Zumba, a na wioskach zajęcia taneczne.

Życzę wszystkim dobrze spędzonego czasu!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza