~ napisał(a): Tak trzymać! Black Jack myślę dokładnie jak Ty. W Niemczech te byczki już narzekają ze im jaja puchną bo dawno nie bzykali. To tylko kwestia czasu jak ruszy fala gwałtów! Islamiści mówili że zdobędą Europę brzuchami naszych Kobiet. Ja mam dwie malutkie córki i zrobię absolutnie wszystko żeby uchronić je przed tą plagą. Niech ich biorą kraje arabskie : Dubaj, Arabia saudyjska, Zjednoczone Emiraty Arabskie i inne bogate islamskie... Oni ich nie chcą bo tam żeby coś mieć trzeba pracować, oni wiedzą że to plaga nierobów, szarancza i dlatego drzwi tych państw są dla nich zamknięte. Niech tak będzie i w Polsce! Wiwat Bracia Węgrzy, Czesi i Słowacy! Politycznie poprawni lewacy z UE, PO i lewicy WON!
popieram , pytanie dlaczego oni nie chcą do swoich braci muzułmanów jechac ? przecież ich mentalność a zwłaszcza religia powinna odpowiadac im , ale nie to sa nacje roszczeniowe i to beszczelne stwierdzenie ,ze nie ma dla nich kobiet , jest po prostu obrazajace nas Europejczyków !! Jest duzo tureckich burdeli w Niemczech , niech ich bracia muzułmanie tureccy odstapia w ramach bratniej pomocy troche tego szajsu , dla ich chuci , młodzi , pewnie z inklinacjami dla popierania teroryzmu . jeszcze UE gorzko zapłacze przez islamizacje rdzennych ziem swoich przez tą tłuszcze islamską .
Jestem za pomocą dla kobiet , dzieci , ale stop dla młodych facetów , niech walczą przeciw jest tam duzo róznych ugrupowań , które walczą o wolność Syrii , ale to jest V kolumna róznej maści teroryzmu .