Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szpital Powiatowy - dobry czy zły ?

~WERA niezalogowany
23 grudnia 2015r. o 23:41
W Letnią sobotę, znalazłam się na oddz. ratunkowym. Bardzo miła pani, skierowała mnie, na piętro- tam jest lekarz, zbada panią i zadecyduje, co dalej.Zostałam przyjęta, przez pielęgniarkę, bardzo miłą,Za kilka chwil przyszła p.doktor. stała ode mnie około 1,5m. Bardzo młoda pani, jeszcze bez specjalizacji. Zamieniła ze mną, może dwa zdania. Nie była specjalnie zainteresowana, tym, co ja mówiłam. Zresztą nie wiele mi pomogła.Jedynie co , dało się odczuć, to , to, że p. dr. jest lekarzem i wie najlepiej. w domu, czytając karteczkę do lek. rodzinnego, byłam zdumiona, co ta kobieta nawypisywała: stan ogólny dobry,osłuchowo prawidłowy szmer pęcherzykowy, ton serca czysty,ASM,brzuch miękki. Zorientowana allo i auto psychicznie.Nawet się do mnie, nie zbliżyła, nie dotykała mnie.Jak taki ktoś może pracować, decydować o losie ludzi chorych???Czy młodych lekarzy nikt nie sprawdza???ŻENADA!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9984
#gover nieaktywny
23 grudnia 2015r. o 23:51
Mgosia napisał(a): A jako grzesznica przywalę i w tym przypadku sumienie powie "dobrze zrobiłaś " bo miałaś odwagę stanąć w obronie najważniejszego, a później się pomodlę , żeby mnie ręka nie bolała :>
Gdyby ludzie myśleli tak samo i tak samo postrzegali dobro, zatrzymaliby się na jednym poziomie bez możliwości rozwoju, szczególnie tego duchowego . Nikt nie rodzi się doskonały , do doskonałości prowadzi długa droga, poprzez zdobywanie doświadczeń , analizowanie ich i wysuwanie odpowiednich wniosków . Zapewne nie osiągnęłam Twojego pułapu i moje postrzeganie dobra jest widziane z innej perspektywy, ale wciąż idę ...nie zatrzymałam się .
Spokojnej nocy i dziękuję za dyskusję :)

To nie byla dyskusja. To bylo narzucanie Twoich przemyslen. Bardzo chrzescijanskich.
2945
Mgosia
24 grudnia 2015r. o 0:02
Wiesz co, szkoda mi słów , bo i w Twoim zachowaniu to tyle jest chrześcijaństwa co w ... Masz się za kogoś lepszego od innych , traktujesz innych z góry , uważasz się za najmądrzejszego, lepszego, co wielokrotnie dawałeś innym odczuć. Zero w Tobie miłości do bliźniego, a wredności aż nadto . Ot chodzący ideał, święty za życia .
Powarkujesz i nakręcasz do draki ... a najwyraźniej chciałbyś, żeby klękano przed Tobą i nie daj panie sprzeciwiło się . Nie jesteś wzorem do naśladowania, a wręcz przeciwnie , oschłość i dumę da się wyczuć na kilometr.
Ale ja nie uznaję ziemskich panów, proszę księdza , nie jesteś wyjątkowy .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
9984
#gover nieaktywny
24 grudnia 2015r. o 0:16
Mgosia napisał(a): Ale ja nie uznaję ziemskich panów,

Ja tez nie uznaje ziemskich panow. Moim Panem jest Chrystus Pan. Twoja wypowiedz doskonale Cie okresla jako chrzescijanke. Katoliczke, nie wiem.
2945
Mgosia
24 grudnia 2015r. o 0:24
W Twoich oczach mogę być nawet krową, nic to dla mnie nie znaczy.
Dobrze, że wiesz kim Ty jesteś ,a może Ci się wydaje, że wiesz , a prawda jest całkiem inna. Jedno wiem, że od człowieka, który jest blisko Boga bije ciepło i radość ... nie czuję tego, a może tacy szarzy ludzie jak ja nie mają czucia .
Demonstruj dalej swoją wyższość, ja pasuję , niegodnam .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
9984
#gover nieaktywny
24 grudnia 2015r. o 0:29
Mgosia napisał(a): W Twoich oczach mogę być nawet krową, nic to dla mnie nie znaczy.
Dobrze, że wiesz kim Ty jesteś ,a może Ci się wydaje, że wiesz , a prawda jest całkiem inna. Jedno wiem, że od człowieka, który jest blisko Boga bije ciepło i radość ... nie czuję tego, a może tacy szarzy ludzie jak ja nie mają czucia .
Demonstruj dalej swoją wyższość, ja pasuję , niegodnam .

Czuje sie najwiekszym grzesznikiem na swiecie. Chyle czola przed Twoja swietoscia.
Prawda nie moze byc calkiem inna. Wtwedy nie jest prawda.
2945
Mgosia
24 grudnia 2015r. o 0:36
A gdzie ja pisze o swojej świętości ? Ogarnij się, o swojej zbyt słabej wierze tak , potwierdzam , a jak masz zwidy to idź lepiej spać i bezczelnie ni kłam.
Żegnam, mam nadzieję , że na zawsze .

9984
#gover nieaktywny
24 grudnia 2015r. o 0:41
Mgosia napisał(a): A gdzie ja pisze o swojej świętości ? Ogarnij się, o swojej zbyt słabej wierze tak , potwierdzam , a jak masz zwidy to idź lepiej spać i bezczelnie ni kłam.
Żegnam, mam nadzieję , że na zawsze .

Faryzeusze tez wiedzieli wszystko najlepiej, a jednak ukrzyzowali Pana Jezusa. Oczywiscie moja wiara jest bardzo slaba.Gdyby byla jak ziarnko gorczycy to moglaby gory przenosic. Twoja z pewnoscia Himalajami trzesie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza