gover napisał(a):Mgosia napisał(a): A gdzie ja pisze o swojej świętości ? Ogarnij się, o swojej zbyt słabej wierze tak , potwierdzam , a jak masz zwidy to idź lepiej spać i bezczelnie ni kłam.
Żegnam, mam nadzieję , że na zawsze .
Faryzeusze tez wiedzieli wszystko najlepiej, a jednak ukrzyzowali Pana Jezusa. Oczywiscie moja wiara jest bardzo slaba.Gdyby byla jak ziarnko gorczycy to moglaby gory przenosic. Twoja z pewnoscia Himalajami trzesie.
PanM napisał(a): A jak Państwo w skali 1 do 10 oceniają komunikację pomiędzy pacjentem a lekarzem ?
~E napisał(a):PanM napisał(a): A jak Państwo w skali 1 do 10 oceniają komunikację pomiędzy pacjentem a lekarzem ?
0 ! Komunikacji brak, jeśli chcesz coś wiedzieć to wpisz stan pacjenta w Google będzie szybciej !
PanM napisał(a): A jak Państwo w skali 1 do 10 oceniają komunikację pomiędzy pacjentem a lekarzem ?
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):PanM napisał(a): A jak Państwo w skali 1 do 10 oceniają komunikację pomiędzy pacjentem a lekarzem ?
Jak można zadawać tak ...ne pytania?
Między którym pacjentem i którym lekarzem?
Wg ciebie wszyscy lekarze i wszyscy pacjenci są identyczni?