Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Szpital Powiatowy - dobry czy zły ?

~ niezalogowany
18 grudnia 2015r. o 20:03
~ napisał(a): zachowanie pielęgniarek nie zależy od zarobków tylko od powołania :)

Berecie z Wojewódzkiego ,i tu się mylisz.Na ,,obsługę '' oddziału z ok 50 dekli POdobnych do ciebie ,pracują 2 pielęgniarki i 1 salowa.W nocy salowej nie ma. Jedna z pielęgniarek nic nie robi ,tylko siedzi przy biurku.Nie ,nie nie pije kawy tylko pisze.ISSO.Co który pacjent zjadł ,i ile.Jakie leki przyjął,i jak się po nich czół,Czy śni tak jak dawniej,a jeśli nie to o czym.I normalnie czy pierdzi ,czy beka ,czy ma czkawkę.
To wszystko trzeba wpisać każdemu pacjentowi w dokumentację.
Dzień po dniu.Kto ma to robić i kiedy.
Masz POwołanie,zapitalaj do Wojewódziego.Jeśli jesteś lekarzem ,dostaniesz nie mniej niż 10tyś.Nie musisz być psychiatrą,pacienci i tak się nie połapią.Personel do picia kawy i spania na dyżurach nie dostaniecie więcęj niż 1,3 tyś,zł.na rękę.
Etatów nie brakuje.dalej marychy i inne
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
18 grudnia 2015r. o 20:19
Polemika /temat/ dotyczy szpitala powiatowego.
Poza tym nie ma potrzeby się tak obrzucać błotem.Praca w spitalu to nie religia.,
Oczekujemy opinii w zakresie obsługi pacjentów .OPINII PACJENTÓW I PERSONELU.
Mam pewność że jest o czym pisać.Mam też pewność że wielu boi się narażać

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~ niezalogowany
18 grudnia 2015r. o 20:37
Przepraszam.
Tak jest w Wojewódzkim.
A Wy w powiatowym to co z ISSO.

Panie M.Nie da się. Jedna ,,leczy'' ,druga pisze.'
Zna Pan średni wiek POlskich pielęgniarek ?

~ niezalogowany
18 grudnia 2015r. o 22:13
to jest bardzo proste idzie się na policję zgłasza się z Art. 212. kk i za parę dni jest wezwanie do prokuratora rejonowego :)
~ niezalogowany
19 grudnia 2015r. o 9:01
~ napisał(a): to jest bardzo proste idzie się na policję zgłasza się z Art. 212. kk i za parę dni jest wezwanie do prokuratora rejonowego :)
,

proste dla prostakow.
9984
#gover nieaktywny
19 grudnia 2015r. o 13:43
PanM napisał(a): Mam też pewność że wielu boi się narażać

Komu i dlaczego piszacy mieliby sie narazac?
~@ niezalogowany
19 grudnia 2015r. o 14:26
Może ja odpowiem ;) I tym razem się nie podpiszę.
Dlatego , że gdy kolejny raz trafią do szpitala to odczują skutki swojej skargi .
Złożyłam takową skargę na jednego z lekarzy na SORze i co .... i nic , oprócz kolejnego wręcz wrednego zachowania przy kolejnym pobycie na SORze .
Niestety jeszcze dużo razy odwiedzę to miejsce i w którymś momencie nie wytrzymam .
9984
#gover nieaktywny
19 grudnia 2015r. o 14:42
~@ napisał(a): Może ja odpowiem ;) I tym razem się nie podpiszę.
Dlatego , że gdy kolejny raz trafią do szpitala to odczują skutki swojej skargi .
Złożyłam takową skargę na jednego z lekarzy na SORze i co .... i nic , oprócz kolejnego wręcz wrednego zachowania przy kolejnym pobycie na SORze .
Niestety jeszcze dużo razy odwiedzę to miejsce i w którymś momencie nie wytrzymam .

Kilka razy zdarzylo sie, ze skladalem skargi. Pozniej, za kazdym razem bylem znacznie lepiej traktowany.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.